un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Câte super-mașini sunt înmatriculate în România

14 Mar 2020  ·

AUTO  ·

12 comentarii

După ce-am calculat câte mașini electrice sunt înmatriculate în România, am luat datele oficiale la puricat după mașini speciale. Episodul 2 include numărul mașinilor precum Rolls-Royce Cullinan, Bentley Bentayga (93 de bucăți!), Lamborghini Urus, câteva Ferrari-uri de peste 1 milion de euro, Audi Q8, M-urile de la BMW, Cayenne și Panamera, McLaren-uri, Maserati-uri și altele.

Susține-mă cu un Subscribe:

Mai jos este și cel cu mașini electrice:

  12 comentarii

 1. Titlul corect ar fi : Cate cocletomobile este inmatriculate pe Romania.

    (Citează)

  • De ce crezi că ar trebui numite așa? Nu-ți plac mașinile respective în sine sau mai degrabă îi desconsideri pe cei care au avut bani de ele?

     (Citează)

 2. Pe cati proprietari i-a deranjat cu o intrebare “nu va suparati, de unde ati avut bani sa o cumparati? ca stiti, la noi in sistem nu ati raportat adunat nici pretul masinii”

    (Citează)

 3. cayenne hibrid. win la impozit, motor de 3 litri benzină :D

    (Citează)

 4. Nu mai ești pe perioada lu raposatu sa te privească astfel de informații.
  Face parte din democrație

  Gaelex:
  Pe cati proprietari i-a deranjat cu o intrebare “nu va suparati, de unde ati avut bani sa o cumparati? ca stiti, la noi in sistem nu ati raportat adunat nici pretul masinii”

    (Citează)

 5. La masinile hibride impozitul este foarte mic chiar si la capacitati cilindrice mari

    (Citează)

  • Mai exact reducerea e de min. 50% si max. 90% conform codului fiscal. Fiecare consiliu local stabileste cat sa fie reducerea exact in fiecare an cand se aproba bugetul.

     (Citează)

 6. Despre Jaguar nimic?
  +1 pentru Focus RS

    (Citează)

 7. nwradu:
  De ce crezi că ar trebui numite așa? Nu-ți plac mașinile respective în sine sau mai degrabă îi desconsideri pe cei care au avut bani de ele?

  Da.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus