un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Instagram rămâne acel loc fericit în care totul este bine

13 Mar 2020  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Deschizi televizorul: sute de morți în Italia, criza economică este aici, SUA construiește un zid și pe partea cu Europa, breaking news!

Intri pe net: cum să te protejezi de covid-19, iată rafturi goale în magazine, bă nu auzi să nu mai panichezi oamenii cu pozele tale cu rafturi goale!

Intri pe Instagram. Acolo este business as usual. Femei semi-nude pe diverse plaje din lume. Petreceri. Burgeri mișto. Stațiuni de munte. Latte art. Eu la obiectivul turistic celebru. Poze cu pisici.

Instagram este acel loc fericit în care nu s-a schimbat nimic. Sau, mai degrabă, este locul în care toți încearcă să pară fericiți, neafectați de alte probleme, pentru că acesta este specificul rețelei respective.

Nu-mi dau seama dacă asta e bine, că poate fi un loc de refugiu și de relaxare, sau de rău, în sensul că țara arde și baba se întinde lasciv pe un palmier.

În cel mai rău caz, mai pui o mască pe față și gata.

 

    12 comentarii

  1. Probabil ca cei de pe instagram sunt “informati” si nu se “panicheaza”…:))

      (Citează)

  2. Pentru mine e de foarte bine. Oricum intru la cateva ore sa verific ce se mai aude de corona prin surse cunoscute, nu ma ajuta deloc daca gasesc asta peste tot. Noroc cu grupurile de memes dp facebook. Btw, daca setezi urmaritorii corect, ramai doar cu informatii si content misto si pe instagram, nu doar cu zmizde :))

      (Citează)

  3. Daca-si punea masca mai sus putea sa renunte la bikini…

      (Citează)

  4. @Radu ‘că poate fi un loc de refugiu și de relaxare’
    Really insta e tot ce poti face in materie de relaxare ?
    Take a look la Cetin , uite cate lucruri mult mai utile si relaxante se pot face https://cetin.ro/coronavirus-edition/

      (Citează)

  5. Daca n-ar fi murit atatia oameni, poate ar fi fost funny. Din pacate, ignoranta e la locul ei, pe “insta”

      (Citează)

  6. de aia am sters contul de instagram…

      (Citează)

  7. Pe Instagram toata lumea pare sa fi fumat ceva necunoscut publicului larg, asa e lumea de zen. Toata lumea te indeamna sa citesti, sa meditezi etc, numai eu stau sa fac ciorba si curatenie :))
    Plus indemnurile de pe toate gardurile, sa stam acasa. Aia care saracii NU POT sa stea acasa (oamenii care livreaza, eroii de la supermaket, paznicii, politistii, personalul de curatenie stradala, cei de la catering) ce-or zice? E misto sa “eat pray love” cand vine Glovo cu ciorba calda la nas

      (Citează)

  8. Să-ți reamintesc faptul că mizeria de pe Instagram e de fapt mizeria pe care o urmărești tu?

      (Citează)

    • Vezi că n-am zis că este o mizerie. Nu am dat vreun verdict dacă-i bun sau rău, ci am zis doar că rămâne the happy place unde totul e bine.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus