un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 14 ianuarie 2020

14 Jan 2020  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

A apărut și trailerul filmului făcut de Bromania, Miami Bici:

    13 comentarii

  1. Ce cretinatate de film au mai putut sa scoata si astia.. incredibil.

    Iar daca nu o sa fie gratis, pe youtube, s-ar putea sa-l loveasca torrent-ul fix in frunte pe Bro. Ca or fi fanii multi, dar biletele la cinema e scumpe.
    Si nu stiu daca la buget din asta, cu filmat prin Miami, regizor, platouri si actori, mai recupereaza investitia doar din plasarea de produse.

      (Citează)

  2. Este un film, iti place :te uiti, nu iti place,: nu te uiti. Nu va obliga nimeni sa va uitati la ceva ce nu considerati ok. Totusi, de ce sa aruncam cu caca in munca oamenilor ? Doar pentru ca putem ?
    Rea lume…

      (Citează)

  3. Daca Miami Bici reuseste sa detroneze filmul facut de 5 Gang, I see this as an absolute win.

      (Citează)

  4. Codul de reducere nu funcționează. Sau emag a lăsat în linkurile din newsletter produse la care nu se aplică reducerea suplimentară.

      (Citează)

  5. Aici mai multe detalii despre strategia celor de la Viza și de ce banii investiți merita.

    https://twitter.com/zebulgar/status/1216859332022693888?s=21

      (Citează)

  6. Lorin Miculescu

    14/01/2020 la 12:27 PM

    Cei de la Telekom nu sunt cinstiti. In timp ce in pachetul de baza exista canalele celor de la ProTV / Antene iar acestea nu mai sunt in grila must-carry (si deci, fiecare abonat plateste pentru ele), ei vor sa puna canalele celor de la Discovery in extraoptiune, pastrand in acelasi timp acelasi cost pentru pachetul de baza. Evident ca cei de la Discovery nu accepta, e o practica incorecta. Sa puna toate canalele care sunt contracost in pachete separate si atunci ar fi fair-play.

      (Citează)

    • Nu va face nimeni asta. Pentru Antena și ProTV suportă ei costul, că le vrea toată lumea. Dacă pun protv și antena pe bani, supără TOȚI abonații. Discovery este urmărit de atât de puțini oameni încât merită riscul de a-l pune în pachet separat și de a supăra astfel CÂȚIVA abonati. Ai face și tu la fel în locul lor.

        (Citează)

  7. Cu Telekom am avut si eu meci pe contract inventat…Dupa 1 an de zile si o amenda de la dataprotection au decis ca am dreptate si ca e facut pe naspa… ei nici macar nu s-au sinchisit cand le-am zis direct ca acel contract e facut fara stirea/semnatura mea. Nici macar nu mi-au pus la dispozitie datele pe care le detin despre mine (le-am aflat prin “relatii”)

    Le-am adus si date,chestii (pe contract doar numele si CNP-ul erau corecte) si era foarte usor verificabil ca nu eu am facut contractul… Sa fie sanatosi daca au vrut sa rezolvam pe calea cea grea si costisitoare pentru ei.

    Mamei i-au prelungit contractul abuziv…cica a zis la telefon ca vrea prelungire…cand am cerut toate datele/inregistrarile au renuntat si au anulat prelungirea aia de contract. Apoi au dat-o din colt in colt cand a reziliat, ba ca echipamentele se predau la sfarsit, ba ca nu stiu ce echipament lipseste (era cumparat nu luat in custodie) si alte stupizenii… bine ca am scapat de ei. In 9 ani de digi nu am avut absolut nici o problema sau costuri aiurea.

      (Citează)

    • Gaelex:
      Codul de reducere nu funcționează. Sau emag a lăsat în linkurile din newsletter produse la care nu se aplică reducerea suplimentară.

      Vezi anexa la regulament cu lista aprobatilor.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus