un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte bune la jocuri foarte bune pe Steam, GOG, Epic și PS Store

30 Dec 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Avem Steam, GOG și Epic Store, plus PS Store.

Steam are ofertele Winter Sale până pe 2 ianuarie. Câteva titluri remarcabile:

  • The Witcher 3 – 9 euro. Jocul este considerat unul dintre cele mai bune RPG-uri open world făcute vreodată, iar serialul Netflix mi-a făcut poftă să-l joc.
  • Red Dead Redemption 2 – 48 euro. Este un mic discount față de prețul uzual, că vorbim de un joc nou-lansat pe PC, după ce pe consolă a fost foarte popular acum vreun an.
  • Final Fantasy 15 – 17,5 euro. Preț bun pentru o poveste mare și complexă.
  • BioShock The Collection – 15 euro. Dacă nu le-ați jucat la vremea lor, primiți 3 jocuri cu atmosferă inedită și poveste complexă. Dacă vreți să-l încercați doar pe primul, varianta remastered costă 5 euro.
  • Assassin’s Creed Odyssey – 24 euro. Pentru mine este cel mai bun joc din seria. Poveste excelentă, grafică excelentă, quest-uri foarte mișto, inclusiv side quest-urile sunt foarte bune.
  • Far Cry 5 – 15 euro.
  • Halo Reach – 10 euro. Tocmai l-am terminat. Eu am cumpărat între Master Chief Collection, ca să le am pe toate. Reach este primul lansat și mi-a plăcut.
  • Two Point Hospital – 12 euro. Este un remake al lui Theme Hospital de pe vremuri. Am jocul, e plăcut și relaxant, conduci un spital și trebuie să-i rezolvi diverse probleme.
  • Cities Skyline – 7 euro. Dacă vreți să construiți orașe și să fiți primari. Tropico 6 – 32,5 euro. Dacă vreți să construiți insule întregi și să fiți un dictator.
  • Sudden Strike – reduceri la toate jocurile din serie și addon-urile lor, dacă vreți o strategie în timp real în al doilea război mondial. Sunt reduceri și la Hearts of Iron, care-i mai tactic. Dacă vreți istorice sau fantezie, serial Total War are diverse reduceri, dar atenție că acolo e nevoie de un PC puternic pentru randare.

La GOG mi-au atras atenția următoarele:

Au și multe alte jocuri la ofertă, dar pe multe le puteți lua din Steam, unde probabil aveți deja cont.

Epic Store are o promoție bună în perioada aceasta: vi se dă gratuit un cupon de discount de 10 dolari pe care-l puteți  utiliza la prima achiziție. Când cumpărați un joc, primiți încă un cupon de 10 dolari.

Eu am cumpărat Star Wars Jedi Fallen Order de la ei. Același preț ca pe Steam sau Origin, dar cu 10 dolari mai jos după aplicarea cuponului. E mișto jocul. Nu excelent, dar bun.

Puteți lua mai multe jocuri scumpe în acest mod, cu câte 10 dolari discount. Control este o sugestie bună, la fel și RDR 2.

Playstation Store are January Sales, cu reduceri la diverse jocuri noi și vechi. Death Stranding, FIFA 20, Need for Speed și altele pot fi luate cu discount.

    11 comentarii

  1. Eu mi-am luat niște jocuri pentru split screen de pe canapea:

    https://store.steampowered.com/bundle/6429/Multiplayer_Party_Pack/
    https://store.steampowered.com/app/880940/Pummel_Party/

    Btw, ce id ai pe steam?

      (Citează)

  2. De pe STEAM am luat cate ceva, am completat colectia de jocuri Star Wars, erau unele din cele vechi pe care nu le aveam.

    Pe langa ele un Assassin’ Creed Revelations si un bundle de DLC la Borderlands 2, mai completez colectia si la aceste serii de jocuri.

    Daca tot sunt la oferta mai cedez la OCD si le cumpar.

      (Citează)

  3. Xenonauts 5 euro, nice.

      (Citează)

  4. Witcher 3 e 13 euro pr GOG si 15 stream, merita tot pachetul, nu doar jocul de baza.

      (Citează)

  5. Epic store are 1 joc gratuit pe zi pana la revelion. 12 in total. Azi e Talos Principle un puzzle game cu o poveste foarte interesanta.

      (Citează)

  6. Fallout 1 si 2 au fost cele mai bune din serie, urmate de capodopera Fallout New Vegas si o mentiune pentru Fallout 4 – Far Harbor :)

      (Citează)

  7. Recomand A Plague Tale Innocence, un joc ff bun:
    https://store.steampowered.com/app/752590/A_Plague_Tale_Innocence/

      (Citează)

  8. Cum e Red Dead Redemption 2? L-a jucat cineva? Din trailer pare interesant, pare ca ar fi ca westworld, serial care mi-a plăcut, dar tot sunt in dubii

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus