un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Iată cum arată noua Dacia Logan Stepway

21 Dec 2019  ·

AUTO  ·

24 comentarii

Am avut ocazia să văd noua Dacia Logan Stepway și am filmat ceea ce vedeți mai jos.

Susține-mă cu un Subscribe:

Mi se pare interesant că mașina este momentan disponibilă doar în această nuanță de albastru cu oglinzi argintii. Mai are câteva ornamente ce-i dau un caracter mai potrivit pentru drumuri mai dure, iar garda la sol este mai înaltă decât la un Logan normal, deși nu știu valoarea precisă. Se vinde și online, dacă vreți una, pe dacia.ro, începând cu 11.350 €.

Mai am și alte filme despre Dacia, apropo. Iată cum se produce Duster-ul la Mioveni:

Susține-mă cu un Subscribe:

Cum se produc diverse motoare tot în fabrica de la Mioveni:

Susține-mă cu un Subscribe:

Și un muzeu Dacia văzut în fața fabricii acum un an sau doi:

Susține-mă cu un Subscribe:

Și cum arată sediul Renault Business Connected din București:

Susține-mă cu un Subscribe:

    24 comentarii

  1. Da butonu din spate pentru portbagaj e electronic?

      (Citează)

  2. Scrie si tu de Tesla ca pe alte bloguri. Sau de Jeep.

      (Citează)

  3. Frantujii au pierdut ingineri buni, inclusiv pe partea de proiectare, din cauza zgarceniei. Stiu pe cativa care au plecat la Land Rover, incomparabil mai bine platiti.

      (Citează)

  4. Să-mi bag plua, noroc de inscripția din bot ca altfel nu as fi ghicit ce bolid e! Bravo dacii mei, v-ați întrecut pe voi ÎNSĂȘI

      (Citează)

  5. În țara asta (undeva la vest de .ro) modelul Duster este destul de popular. Elefantul din cămară în ce privește mașinile de la Dacia este calitatea tablei, văd exemplare de maxim 5-6 ani cu aripa zgâriată la un moment dat, dar acum pline de rugină.

      (Citează)

    • Depinde de momentul producției. Din câte știu, au îmbunătățit mult acest aspect în ultimii doi ani, că erau conștienți de problemă.

        (Citează)

  6. 1.5 dci 95 CP. 11950 euro. 5 ani garantie. Ce masina noua, la dimensiunile si dotarile alea poti sa mai iei? Nu mai fiti carcotasi. E o masina super ok.

      (Citează)

  7. BlackSkull:
    1.5 dci 95 CP. 11950 euro. 5 ani garantie. Ce masina noua, la dimensiunile si dotarile alea poti sa mai iei? Nu mai fiti carcotasi. E o masina super ok.

    Pacat ca nu au lucrat lanpartea de siguranta, la accidente se comporta ca o conserva goala, aici au facut economie, la viata pasagerilor. Pacat, imi place.

      (Citează)

    • Si Dusterul la fel, e catastrofa la impact. Cred ca sunt foarte multi care ar cumpara Dacii noi, daca ar fi mai sigure.

        (Citează)

  8. De ce ne mai chinuim sa ii zicem Dacia?
    Nu mai are nimic în ea din Dacia, scrie Renault pe fiecare piesa, și atunci?

    Și nu cred ca Dacia e un brand atât de puternic sa aibă o valoare în sine.

      (Citează)

    • Dacia este unul dintre cele mai puternice branduri din țară. Majoritatea pieselor sunt produse în România. Mașina este produsă în România după ce a fost proiectată în România. Eu zic că ar trebui să fim mândri de ea și oamenii care nu văd lucrurile așa au ei de fapt probleme, în sensul că li se pare că tot ce-i românesc e prost și doar ce fac străinii este bine.

        (Citează)

    • Sa fii mandru de o masina cel mult mediocra? Nu poti sa te mandresti cu asa ceva. Altii fac masini electrice, autonome sau chiar zburatoare, iar noi ne mandrim cu cazanul de Dacia.

        (Citează)

    • Apropo Radu, tu ce model de Dacie detii? La cat de mult o promovezi, sunt sigur ca numai in Dacie te deplasezi.

        (Citează)

    • Bine că era 1300 o mașină românească.

        (Citează)

  9. Radule, ai intrat la stoc de-aia ai găsit doar diesel (de vreo doi ani e politica asta sa bage pe gat). Daca te uiți în configurator, vei găsi și alte motorizări ;)

      (Citează)

    • Sincer să fiu, n-am găsit modelul pe site prin lista de mașini. Am găsit doar un banner în pagina principală care ducea la URL-ul din link.
      Adică Sandero Stepway mi se pare că este acolo ca mașină separată, dar Logan Stepway nu.

        (Citează)

  10. Daca pun motor GPL din fabrica pe logan stepway o sa aiba mare cautare la noi . La fel cu pun motor de GPL pe Duster , idee care mi se pare foarte proasta , duster cu GPL din fabrica si motor mic.

      (Citează)

  11. Pe duster trebuie implementat gpl cu motorizare 1.3 nicidecum 0.9, este mult, mult subdimensionat motorul pt capacitatea de încărcare, ceea ce este valabil și în cazul mcv, berlina. Singurul model este sandero unde motorul de 0.9+gpl sunok deoarece e mașina de oraș, iar capacitate de încarcă și însăși raționamentul mașini de oraș nu o arunca spre o încărcare de peste 250-300KG.AR MAI FI UN ASPECT FOARTE IMPORTANT DE DISCUTAT:mărimea rezervorului de gpl 32-36 litri este deosebit de mica, în opinia mea capacitatea rezervorului gpl OBLIGATORIU PT MODELELE:duster, logan mcv, OBLIGATORIU 52-56LITRI CAPACITATE Încărcare, ceea ce înseamnă autonomie de 4-500 km, va mulțumesc.

      (Citează)

  12. Mircea:
    Daca pun motor GPL din fabrica pe logan stepway o sa aiba mare cautare la noi . La fel cu pun motor de GPL pe Duster , idee care mi se pare foarte proasta , duster cu GPL din fabrica si motor mic.

    Pe motorul de 1.3 merge GPL, 4 pistoane 200nm și 130cp, duster sau Logan mcv stpway

      (Citează)

  13. gigi:
    Sa fii mandru de o masina cel mult mediocra?Nu poti sa te mandresti cu asa ceva. Altii fac masini electrice, autonome sau chiar zburatoare, iar noi ne mandrim cu cazanul de Dacia.

    Gigica, cine te opreste sa faci tu o masina mai buna?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus