un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am mâncat trei feluri de mâncare cu 19,68 lei la Kaufland PopUp Restaurant

29 Oct 2019  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

20 comentarii

Am ieșit la prânz cu niște oameni la Si Lounge, un restaurant din zona de birouri Pipera. Sau poate că se numește Kaufland PopUp Restaurant, că asta este acolo, un restaurant temporar făcut de Kaufland, unde gătește chef Samuel Le Torriellec (de la L’Atelier) și unde prețurile sunt extraordinar de mici, că plătești doar ingredientele ca și cum le-ai cumpăra din Kaufland.

Localul arată așa:

Și mai jos vedeți meniul. Nu știu dacă-l schimbă vreodată sau rămâne așa până la finalul perioadei (29 noiembrie, parcă), dar sunt oricum destule de mâncat. Supa zilei, de vită, costă 2,75 lei, de exemplu. N-am mai văzut prețuri din acestea de când am mâncat la cantina MAI acum mulți ani.

Eu am mâncat supa de vită (2,75 lei) și risotto bologneze, adică un risotto foarte cremos și gustos, cu un sos bolognez pe deasupra, bazat pe carne de vită, și niște sos pesto pe lângă el (11,95 lei). Am luat și un creme brulee fistic, care a fost de asemenea foarte bun (4,98 lei). În total am plătit 96,77 lei în 5 persoane pentru cinci supe, cinci feluri principale, patru deserturi, o bere și chifle. Am simțit că-i fur eu cumva de bani.

Am văzut la ceilalți de la masă și alte porții, dar mi-a fost rușine să le fotografiez. Șnițelul de curcan, la 10,02 lei, arăta foarte bine, la fel și ficățeii teriyaki, făcuți cu ciuperci. Flanul cu prune nu arăta la fel de bine, e un pandișpan cu niște prune și mai degrabă luați creme brulee. Cel mai scump preparat din meniu este un mușchi de vită matural, cu sos bordelaise și cartofi sarladaise, care costă 28,4 lei pentru 220 grame de carne.

Porțiile nu sunt foarte mari, dar când mănânci trei preparate cu 19,68 lei cum am făcut eu, pleci sătul. Chef Samuel gătește foarte bine, se pare.

Restaurantul are program doar la prânz și la cină, dacă vreți să mergeți, și cei care lucrează în zonă mi-au spus că e bine să faci rezervare dacă vrei să prinzi sigur loc.

Si Lounge / Kaufland PopUp se găsește acum pe str George Constantinescu 2-4, program L-V 12-15 și 19-22, telefon 0799.919.911, site oficial. Parcare găsiți seara, dar la prânz mai greu și mai departe, dar stația de metrou Pipera este foarte aproape.

    20 comentarii

  1. Niciodata parcarea auto prin care ajungi la restaurant nu a fost plina, deci gasesti parcare mereu. Da, nu e gratis, dar mi se pare absurd sa te “plangi” de parcare acolo. P.S. lucrez in cladirea de langa, am vedere la parcarea respectiva.

      (Citează)

  2. OK, let’s get this out of the way:

    Cam scump, cred ca daca te uiti in Kaufland preturile sunt mai mici. Ori asta, ori te inseala la gramaj. Ori asta, ori folosesc produse care ar fi la reduceri dar ti le vand tie la pret intreg. In orice caz, ceva sigur nu e in regula.

      (Citează)

    • cam da.
      curentul, salarii, spatiu.
      alea sigur nu le acopera din ciorba la 2 lei, wth??!!

        (Citează)

    • Lasa caterinca, ca mananc cu 20 sau 25 de lei la orice carciuma din buricul targului. Atat costa meniul ziulei cam peste tot. Ceva gen: o ciorba, un snitel, o clatita (cu variatiile de rigoare).

      Nu zic ca nu e avantajos si la astia unde a mancat Radu, dar nu-i ceva nemaivazut. Iar la portii, ce sa mai vorbim… i-au pus juma de polonic de supa si trei linguri de orez. Nu asa se tine bonomia…

        (Citează)

    • Ahahaaa:)))
      Deci la gramaj era. Stiam eu ca e o problema undeva, dar era nevoie de un expert sa isi dea seama exact unde.

        (Citează)

  3. Am ajuns sa ne mire normalitatea. Sau poate unora li se pare normal sa dea 13 lei pe-o ciorba si 15 lei pe-o bere de 330. Sa mai zic de aia carora un senviș (burgăr ptr pretentiosi) la numai 50 lei li se pare chilipir….

      (Citează)

  4. Si in Auchan ai meniu la 15 ron cu ciorba, felul 2 si desert/fructe.

      (Citează)

  5. Sper sa faca peste tot prin țară.
    Pare mai interesant decât la împinge tava(4people) unde imi fac eu veacul.

      (Citează)

  6. Se schimba sezonier meniul, nu este permanent.

      (Citează)

  7. nu, 13 lei pt o ciorba tot e mult.
    dar nici 2 lei nu e “normalitate”.

    BlackSkull:
    Am ajuns sa ne mire normalitatea. Sau poate unora li se pare normal sa dea 13 lei pe-o ciorba si 15 lei pe-o bere de 330. Sa mai zic de aia carora un senviș (burgăr ptr pretentiosi) la numai 50 lei li se pare chilipir….

      (Citează)

    • Este ca n-ai facut niciodata o ciorba? Cauta o reteta simpla de ciorba de cartofi de ex. Fa socoteala cat te costa sa faci vreo 10 l. 2 kg de cartofi, 4 morcovi, patrunjel, o mana de fidea, un pastarnac, 2 cepe, o lingura de mirodenii, niste bors, niste bulion ptr culoare si aia e. Iese o ciorba lesinata fix ca aia din majoritatea restaurantelor. Cat costa s-o faci? Si apoi tine cont ca astia in restaurante iau ingredientele mult mai ieftin decat un guster ca mine sau ca tine.
      Portia la restaurant e de vreo 2 polonice. Si cer de la 7 lei in sus pe portie.
      P. S apropo de preturi demente, am fost in weekend pe valea doftanei. La recomandarea cuiva am mers sa beau o cafea la Atra Doftana. Un fel de pensiune interesanta ca aspect. Ai de plm ce scoruri au la mancare. E meniul si pe siteul lor. Si niste portioare…..mama mama cat sa ungi gingiile.

        (Citează)

  8. am rezervat și eu pentru diseară.

      (Citează)

    • am fost aseară. mie unul mi-a plăcut foarte mult. am servit: supa zilei, vită, tartar de somon, salată de linte, snitel de curcan și 2 deserturi (împreună cu soția și fetița). o atmosferă plăcută, similară maison de chefs. prețuri mult mai mici.

        (Citează)

  9. Foarte tare articolul. Multumesc pentru informatie!

      (Citează)

  10. Asta e publicitate mai ieftina sau mai #worth decat printr-un influiencer de la noi . Asta sau nu mai punem botu’ la vorba de bine printr-un influiencer si vrem pe bune sa vedem ca brandul se zbate sa le vizitam pragu’ .
    Multumesc Radu de pont stiu unde o sa merg sa beau o zeama cum trebuie ,

      (Citează)

  11. Rezervare? La o cantina? Cum au gandit ei treaba asta?

      (Citează)

  12. Smecheria e ca daca manaci orice altceva fata de meniul pe care il alegi felul1, doi si garnitura te indoiae la pretul pe bucata / gramaj.
    Prin vara meniul era 25 de lei, cam scump dar era mancarea buna de cele mai multe ori si suficienta.

    Daca faceai prostia sa iei ceva separat, sa nu vroiai ciorba si luai doar felul doi plus garnitura ajungeai sa platesti cat pentru un meniu sau mai mult.

    Daca vroiai si de baut atunci se ducea bine nota in sus fie ca luai o apa suc sau bere.

    Asta a fost asta vara, acum o fi promotie ceva sau discount pentru bloggeri.

    Am zis sa mergem dupa redeschidere, sfarsit de Septembrie sau inceput de Octombrie, am ajuns 7 oameni pe la un 12.30 acolo, am fost trimisi de unde am venit, nu de poate fara rezervare.

    Nu merci,mai exista si alte variante in zona, sa fie sanatosi

      (Citează)

  13. Am fost acum 3 saptamani, marti la 19:30-20 era doar o masa ocupata, parcarea goala

    Cam asa arata muschiul de vita si jumarile de pui http://imgur.com/gallery/3IAac2O (scuze de calitatea pozelor) , mie mi au placut ambele. Un prieten a mancat somon si a spus ca a fost bun. Pentru 4 persoane care au mancat fel1,fel2 si desert plus o sticla de vin si cateva sucuri am lasat cam 250 lei.

    Aici si preturile la bauturi, daca vrei sa le aduagi in articol http://imgur.com/gallery/JERamSI

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus