un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 29 octombrie 2019

29 Oct 2019  ·

ȘTIRI  ·

3 comentarii

Un nou trailer The Mandalorian:

  3 comentarii

 1. Unu de la Tzara

  29/10/2019 la 10:14 AM

  Referitor la stirea cu UiPath, uita-te putin la istoria de articole a autorului. Are o serie lunga de articole in care critica UiPath si lauda BluePrism, principalul competitor. Nu zic ca nu are dreptate, dar la o scurta anazila, pare ce e si Cringely pentru IBM: vesteste sfarsitul IBM in fiecare an de vreo 10 ani.

    (Citează)

  • aia cu uipath se arata la fata adevarata vrajeala.
   singurul scop al firmei e sa creasca super rapid ca o vaca de lapte si sa faca cash out cu ea cu cat mai multi bani.

   toate aburelile alea ca moamaa ce inteligenta facem noi de nu intelegeti voi muritorii se duce pe apa cand se vinde.

     (Citează)

 2. Noroc ca sunt deja extensii de browser, ca multe chestii de pe Netflix pe 1x chiar sunt groaznic de anoste si lente :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus