un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O carte despre pantofi sport

27 Sep 2019  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

9 comentarii

Pentru cei pasionați de pantofi sport, că știu că sunt destui în România, am răsfoit într-o cafenea această carte despre trainers. Include informații despre principalele modele ce-au rămas celebre în istoria adidașilor, deși ca informații cred că se oprește cam acum 5 ani.

Se numește Trainers și am găsit-o pe Books Express la 127 lei.

Nu zic că-i bună la casa omului (la 127 lei, chiar nu merită!), dar sunt fascinat de faptul că se publică și astfel de cărți. Tot acolo am răsfoit una despre orașe abandonate din lume, împărțite pe categorii (dezastre, s-a terminat mineritul în zonă, s-a inundat zona etc – era și satul Geamăna acolo). Păcat că-s scumpe genul acesta de cărți/albume, că altfel nu m-aș putea opri din cumpărat.

Alt exemplu: acesta cu istoria benzilor desenate din România.

    9 comentarii

  1. se numeste impulse shopping. plasat corect, orice fel de produs se va vinde, chiar daca in esenta el este inutil sau are un continut irelevant, slab, sau duplicat din alte materiale. cumparati selectiv!! :)

      (Citează)

  2. Inegalabilul George Carlin… pe tema asta :

    https://www.youtube.com/watch?v=i2PiDtHbLOY

    :)))

      (Citează)

  3. Vezi ca am gasit multe din cartile de pe Books Express in cele 2 sedii Antic ExLibris (Universitate si Unirii), cu discounturi intre 50-90%.

      (Citează)

  4. Un link pentru cea cu orașele dispărute?

      (Citează)

  5. Stiam eu ca am vazut-o acolo, dar stocul e deja epuizat, a costat 16 lei: https://www.anticexlibris.ro/arhitectura-design-desen-mobilier/design/trainers

      (Citează)

  6. Am avut si eu preocupari dubioase si o colectie de 200 de sticle de oja dar nu pot intelege mania pentru pantofii sport. Ii porti, ii imputi, ii arunci dupa 5 ani.

      (Citează)

    • E usor. ii imputi adica ii folosesti. Ceva tot trebuia sa incalti. Acum explica tu alea 200 de sticle in buna parte inutile. Mania asta chiar e de neinteles

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus