un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum a fost la Dinner in the Sky

28 Sep 2019  ·

EXPERIENȚE, FOOD & LIFESTYLE, TURISM  ·

14 comentarii

Am fost la Dinner in the Sky, când iei cina pe o platformă ridicată la înălțime de o macara cât toate zilele, dar nu în România, ci în Georgia, undeva lângă Tbilisi. Tbilisi este de vizitat, citiți aici.

Abonează-te: http://bit.ly/2RBcHBg

A fost mișto. Vă recomand experiența, indiferent unde aveți parte de ea. Priveliștea poate fi inedită, de exemplu în București s-a ținut odată lângă Ateneul Român, așa că cei prezenți au văzut tot centrul orașului de sus. I-am mai văzut și la Street Food Carnival, la Beer Craft Festival la hotel Caro, cred că se mai plimbă și pe la mare și alte festivaluri. Găsiți informații pe pagina oficială de Facebook și la dinnerinthesky.ro

Cei din Georgia sunt de găsit la dinnerinthesky.ge și pe Facebook. Sistemul este același peste tot în lume, că-i un soi de franciză. O dată în viață poate fi interesant. În caz că vă temeți, platforma nu se mișcă aproape deloc în vânt (nu se balansează, ci doar se poate roti, ceea ce e bine că vezi și spre alte direcții), iar în scaune sunteți bine legați cu centuri de siguranță în mai multe puncte. Dacă aveți teamă de înălțime, nu vă uitați direct în jos; cu niște vin poate că trece. Platforma este ridicată la 40 de metri, deci puteți vedea întreg orașul de acolo și să urlați “#săracilor!” spre cei din stradă.

  14 comentarii

 1. Prea multe fitze si harfe, dar da, privelistea trebuie sa fie frumoasa in unele cazuri.

  Ce faci daca ai nevoie la baie sa iti cade un cutit din mana in trecatorii din zona?

    (Citează)

  • Aia cu baia, pana mea esti adult te duci înainte de a începe tura și gata.
   Partea cu scapatul tacâmurilor, mâncare farfurii, mai mult ca sigur este un perimetru cu acces restrictionat, astfel încât să nu rănești pe nimeni.

     (Citează)

  • Depinde cum iti functioneaza rinichii

     (Citează)

 2. Misto priveliste. Mai ales in Bucuresti banuiesc ca este de vis. Aia cu pisarea nu e de ignorat. Daca bagi 3 berici sigur tre sa te piși. Daca te ia rau, in ultima instanta te usurezi in sticla.
  Acu daca stau si ma gandesc la ce basinoasa e toata faza cu mancatu atarnat in aer probabil ca si preturile sint asa de faine ca nu prea-ti vine sa bei mai mult de-o apică.

    (Citează)

 3. Este o chestie de fițe ca sa pui niște poze pe Instagram.

  Apropo de influenceri, am găsit un video din 2012 cu @sinzianasooper, acum are 150 mii de urmăritori pe IG: https://youtu.be/lyA2z4d2wiM?t=13
  As fi comentat la Zoso pentru ca o cunoaște, dar m-a blocat :))

    (Citează)

 4. De curiozitate, care-i pretul pentru asa ceva?
  Si cand te gandesti cati copii mor de foame la propriu pe lumea asta,,,

    (Citează)

 5. george:
  Este o chestie de fițe ca sa pui niște poze pe Instagram.

  Apropo de influenceri, am găsit un video din 2012 cu @sinzianasooper, acum are 150 mii de urmăritori pe IG: https://youtu.be/lyA2z4d2wiM?t=13
  As fi comentat la Zoso pentru ca o cunoaște, dar m-a blocat :))

  ce mi-a placut cantecul ala cand a aparut…
  bruneta e “cudeea”, tot instagramista, intre timp are barbat si copil, nu se mai scutura prin dube.

    (Citează)

 6. asta cu haleala e pt hahalerele cu instagram si facut poze.
  mai mult fac poze decat mananca, o lume plina de copti.

    (Citează)

 7. Basini & fitze. Cum era articlolul ala cu bula de sticla?

    (Citează)

 8. Gaelex:
  Prea multe fitze si harfe, dar da, privelistea trebuie sa fie frumoasa in unele cazuri.

  Ce faci daca ai nevoie la baie sa iti cade un cutit din mana in trecatorii din zona?

  Se pare că nu ești din București. Faci ca orice cetățean când se urcă în mașină, întâi mergi la baie, că nu se știe niciodată când te dai jos.

    (Citează)

 9. Unde e Matilda?!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus