un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 septembrie 2019

27 Sep 2019  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

  9 comentarii

 1. Continental, in Iasi cel putin, tocmai isi dubleaza spatiu de birouri. Birouri ce sunt in proprietate, nu inchiriate.

  Ceea ce spune de fapt articolul e ca intre 2020 si 2030 vor disparea 10000 din actualele locuri de munca, existand posibilitatea ca tot atatea sa fie infiintate pentru alte divizii care acum sunt la inceput (ex masini electrice).

    (Citează)

  • Daca ar fi dat link catre un site mai ok ar fi vazut ca nu se fac concedieri și in Romania. ZF a ajuns un fel de cancan…

     (Citează)

 2. Mi-ai dat sperante degeaba : credeam ca Mate X 2 e un telefon “normal ” nu foldable.

    (Citează)

 3. Foarte buna integrarea Xbox One in Assistant, am înrolat ai eu consola aseară.

    (Citează)

 4. Nu ma asteptam sa fie atat de scump televizorul ala. Asta e, o sa iau unul de 65 la acelasi pret.

    (Citează)

 5. Continental incearca sa transforme activitatile mai mult remote, grosul – sclavii – soarecii de birou aici la Iasi, sefii si sefutii in Germania..ordine pe online, workshop-uri ocazionale in Germania sau in Romania…nu degeaba tara noastra e “best cost country”, trebuie cumva profitat de asta

    (Citează)

 6. Nu înțeleg de ce nu se spune și faptul ca real.de una din platformele din marketplaceul unde intra eMAG e spre faliment. Metro Group încearcă sa vândă magazinele și online-ul de cel puțin un an. Au închis 2 din cele 3 sedii centrale regionale încercând sa o scoată pe profit

    (Citează)

 7. Pot adăuga și lansarea unei noi versiuni a distribuției GNU/LInux CentOS.

  https://pentruprieteni.com/lansari/a-aparut-o-noua-versiune-de-centos/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus