un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dacă vreți să închiriați un scuter în București, au acum și la Circus Pub

17 Sep 2019  ·

AUTO  ·

11 comentarii

Am trecut săptămâna trecută pe la Circus Pub pentru un burger, că aveam drum prin zonă și era ora prânzului.

Au cumpărat acolo la pub scutere Vespa noi, de închiriat cu ziua. Doar 4 erau prezente, dar înțeleg că sunt vreo 6-7 în total. Se închiriază de la ora 12 la 22 și costă 220 de lei (dacă am reținut bine) pentru întreaga zi. Se închiriază cu buletinul și permisul de conducere (categoria B vă dă dreptul să conduceți și aceste scutere, că au motor sub 125 cmc, mai exact de 50 cmc).

Ideea este că poate vreți să petreceți o zi italienească prin București, să mergeți cu un Vespa la un espresso la cafeneaua preferată și poate la o pizza la Bocca Lupo sau niște carbonara la Ciao Niki. Sau poate că ați venit o zi sau două aici, cu treabă sau în vacanță, și vreți să vă plimbați rapid dintr-un punct în altul, sau poate că vreți să exersați condusul unui scuter pentru când veți închiria unul în vacanța din Amalfi.

Nu știu dacă există alte servicii de închiriat scutere în București (în afară de Blinkee, care are scutere electrice, dar mult noroc să găsiți unul în zona voastră), așa că poate vă tentează ideea. Dacă vreți unul, poate n-ar strica întâi să-i contactați și să verificați disponibilitatea. Vă dau ei și căști.

Burgerul a fost excelent ca de obicei. Îmi pare rău că nu-i un local precum Circus Pub și aici în Tineretului, unde să poți merge oricând pentru o bere la terasă și, dacă ți-e foame, să bagi și un burger bun sau o pizza la fel de bună. Am scris în Turul Burgerilor, iar premiile de la Burger Fest vorbesc și ele suficient de bine.

    11 comentarii

  1. Radu vezi ca permisul cateogria B iti permite sa conduci maxim mopede cu capacitatea de 50 cmc. Intr-adevar exista o propunere de extindere a acestui drept pana la 125 cmc dar mai dureaza pana ajungem acolo.

      (Citează)

    • Cristi:
      Radu vezi ca permisul cateogria B iti permite sa conduci maxim mopede cu capacitatea de 50 cmc. Intr-adevar exista o propunere de extindere a acestui drept pana la 125 cmc dar mai dureaza pana ajungem acolo.

      Urmaresc cu interes, in ultima varianta s-a solicitat modificarea initiativei in comisii. Respectiv Sa ramana pana la 125 dar doar automate (scutere) nu si motociclete ( au invocat ca e mai complicat sa cu schimbatul de viteze si difera mult de B)

        (Citează)

  2. cartofii aia par foarte ordinari

      (Citează)

  3. Merg destul de des la Circus, dar al naibii daca vad legatura intre inchirieri de Vespa si felul in care arata localul.

      (Citează)

  4. Si mie mi se parea scump in vara la greci, cand am luat un piaggio beverly de 400cmc cu 20 epuroi pe zi.
    Sau la roma cand m-am dat 2 zile c-un yamaha xmax de 250 ptr 70 euro.
    Ascutitorile astea de 50cmc le gaseai la inchiriat la max 15 euro/zi.

      (Citează)

    • Probabil cand vor fi si astea la fel de rupte ca alea de acolo vor fi si aici la preturi de trotineta.

        (Citează)

    • N-am inchiriat niciodata “rupturi” desi aveau si d-alea pe stoc. Piaggio era impecabil. Cred ca era productie 2014 sau 2015. Km putini. Poate si ptr ca necesita permis ca sa-l conduci. Majoritatea inchiriaza ascutitori de 50cmc care merg cu B-ul. Astea aratau mai rau decat alea mai mari. Iar yamaha n-avea mai mult de 3 ani. Isi permit sa le schimbe des. Au rulaj mare. Inchiriaza in draci.

        (Citează)

  5. Exista inchirieri de biciclete cu 20 de lei pe zi, si vrei sa dai 220 pe un scuter?

      (Citează)

  6. Daca vreti sa va plimbati pe 2 roti, erau unii in buc, paperino scooters parca. Preturi mai umane si scutere mai multe.
    Sau ptr 30 lei va ofer eu un loc ca pasager sa experimentati viteze de peste 200 pe autostrada. Sau 50 lei va fac turul bucurestiului.

      (Citează)

    • Pentru turul Bucurestiului, recomandabil ar fi sa se faca mai frig, sa nu fierbi oua de pasager.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus