un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Burger King revine în România pe 26 septembrie, în Mega Mall

17 Sep 2019  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

8 comentarii

Burger King revine în România pe 26 septembrie, deschizând în Mega Mall la ora 12. Anterior au fost prezenți pe piață în perioada 2008-2012, iar acest blog este suficient de vechi încât am articole despre deschiderea, extinderea și dispariția lanțului în acea perioadă.

Este bun, îmi place Burger King, am mâncat în SUA și un Impossible Burger la ei și vă povestesc altă dată despre asta. Sunt curios dacă-l vor aduce în România, dar probabil că nu.

Mega Mall este o locație bună, mereu aglomerată, dar vor intra acolo în concurență cu practic toate fast-food-urile din România. Vor urma și alte fast-food-uri, că înțeleg că AmRest, care-i compania ce aduce acum BK în România, are planuri mari pentru întreaga zonă.

Personal sper să deschidă și undeva în Piața Romană. Poate că astfel vor prelua din nou stâlpul ruginit care a rămas acolo de la prezența anterioară a BK în România, acum mulți ani (s-au retras în 2012), și-l vor renova și vor scrie Burger King din nou în vârful său. Sau măcar să-l scoată de acolo, că primăria pare incapabilă.

Am aflat recent că AmRest a cumpărat în 2018 lanțul Bacoa de burgeri din Spania, care în continuare sunt cei mai buni mâncați vreodată de mine, și sunt acționari la Glovo. Să vedem dacă vor livra Burger King în România prin Glovo.

  8 comentarii

 1. Mâine am zbor la OTP și o sa incerc din nou un BK. Sunt curios oare dacă vor aduce ceva mai nou, mai fresh decât concurenta, poate analizează de ce nu le-au priit acum vreo opt ani și învață.

    (Citează)

 2. Nu tin minte sa fi remarcat deloc prezenta lor precedenta in Romania. In perioada in care au activat ei nu prea aveam drum la Romana sau timp de explorat prin mall-uri.

  Eu regret disparitia lui Sheriffs de pe bulevard, de la Unirii, ce burger bun cu omleta am mancat acolo la sfarsitul clasei a XII-a.

    (Citează)

 3. Eu as vrea sa te indemn in continuare sa marchezi cu P articolele publicitare, deoarece cred ca esti un blogger din alta clasa decat gorobetii de zoso si cetin si ar trebui sa ai principii si in domeniul asta.

  Sau macar vorbiti-va si voi sa nu publicati in acelasi timp aceeasi reclama.

    (Citează)

  • Marean, am si eu o intrebare serioasa pentru tine. Ai auzit pe cineva vreodata sa iti spuna ca esti inteligent ?

     (Citează)

  • de fapt, ba țâcă, mi s-a spus de atat de multe ori ca sunt inteligent incat mi-e si jena sa o mai aud.

   in primul rand ca eu personal nu ma consider cine stie ce inteligent, problema e ca oamenii din jurul meu stau cam slab la capitolul asta.

   in al doilea rand, sa fii ceva mai inteligent decat majoritatea oamenilor nu e nici o mare branza, cu exceptia situatiei in care esti mult mult mai inteligent, ca altfel nu faci decat sa te enervezi cat de prosti sunt oamenii, asa cum mi se intampla acum cu tine de exemplu.

   zi ce ai de zis daca ai ceva de zis pe subiect, nu ma lua cu intrebari din astea de de 2 lei.

     (Citează)

 4. intr-o lume de mancai care baga burgeri la 50 lei si li se pare ieftin, nu inteleg cum exista piata pt burger king si mcdonalds.
  intr-o lume in care se baga burger cu stropi de panda, cu CELE MAI BUNE whatever bs, cu carne mangaiata de ingeri.

  CUM??!!

    (Citează)

 5. Eu cred ca de data asta va tine, ca s-a dezvoltat piata de fastfood, comenzi, a mai dat lumea de bani… e loc si pentru Burger King.

    (Citează)

 6. In sfarsit nu mai trebuie sa imi iau bilete de avion ca sa mananc un whopper de la otopeni

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus