un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vendomat de pizza? Există!

8 Aug 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

15 comentarii

Mai jos vedeți un vendomat de pizza fotografiat de un prieten în Germania. Am mai văzut eu vendomate de diverse lucruri, dar nu de pizza.

M-am uitat pe site-ul oficial. Este făcut de o firmă numită Buttonmeal ce produce pizza congelată. Vendomatul conține 84 de pizze congelate, în total două varietăți, și când comanzi îți coace pe loc una folosind lămpi radiante, în 3 minute. Pizza are 30 de cm și iese prin fanta albă de jos.

Nu știu câți clienți ar putea avea. Pizza este foarte ușor de comandat proaspătă cu livrare acasă, iar dacă vrei una pe drum, aproape orice local îți poate prepara una în 5-10 minute. Dar na, dacă n-ar fi, nu s-ar povesti, nu?

Dacă aveți fotografii cu alte vendomate inedite, trimiteți-mi-le că sunt curios unde se poate ajunge. Am văzut prin București aparate la care poți tipări fotografii din instagram și chiar copiatoare  do-it-yourself, dar sunt curios ce altceva se mai poate vinde. Scrieți în comentarii dacă ați văzut ceva inedit.

  15 comentarii

 1. Exista o masinarie din asta si prin Timisoara daca nu ma insel

    (Citează)

 2. Automat de copiat chei inclusiv auto si clonat tot felul de cartele de acces in Chicago.

    (Citează)

 3. Mi-ai facut pofta de pizza acum…

    (Citează)

 4. Exista de ceva timp, am vazut pe Discovery acum cateva saptamani cum se face un astfel de automat care vinde pizza.

    (Citează)

 5. vreau automat de shaorma!!!
  cu un buton mare si rosu “de toate”.

    (Citează)

 6. Am vazut acum multi ani prin diverse locuri. Dar nu cred ca au succes. Or fi ele 3 minute, insa daca sint peste 3 persoane la coada, nasol.
  Si pizza nu era cine stie ce.

    (Citează)

 7. Alex:
  Da ,este in Timisoara sau era(este in conservare acum)15 ron pizza si in 3 minute făcea Pizza, de la faina la produsul final

  De la arat, însămânțat, recoltat și apoi “de la faina la produsul final”
  :)

    (Citează)

 8. Exista asa ceva inca din 2010 in Novo Park, Bucuresti

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus