un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un incompetent mai puțin

15 Jul 2019  ·

GÂNDURI  ·

15 comentarii

Cel mai incompetent ministru al Afacerilor Interne din ultima decadă, Carmen Dan, și-a anunțat astăzi demisia.

Se încheie, sper eu, cea mai neagră perioadă din istoria post-revoluție a Poliției și a Jandarmeriei Române: cea în care, exact ca pe vremea lui Ceaușescu, cele două organizații au fost mai preocupate de represiunile împotriva opozanților PSD și în special ai lui Dragnea decât de asigurarea ordinii pe străzi, activitate unde au fost invizibile.

Poate că sub alt ministru se va schimba ceva la acest capitol. Poate că nu, dar mai rău decât Carmen Dan nu poate fi. Oamenii care au luat o secretară de școală dintr-un oraș mic și au pus-o ministru ar trebuie cercetați penal pentru sabotarea intereselor țării sau ceva de genul acesta, dar nu mai ai pe cine. Dragnea este deja în pușcărie, iar pe Grindeanu l-au dat chiar ei afară.

Adică na, i-a băgat sor-sa microfoane în prizele din casă; ce încredere poți avea într-un om care întâi acuză statul paralel că o spionează și apoi afli că vinovatul era chiar sor-sa?

Bineînțeles, ca majoritatea pesediștilor care au stricat ceva în țară, dna Dan “nu-și reproșează nimic”. N-are ce, că a urmat ordinele lui Dragnea până la literă, adică și-a îndeplinit cu succes misiunea. Pentru astfel de oameni ar trebui organizate flash mob-uri în ultima lor zi de muncă, adică să se strângă la ușa ministerului câteva sute de oameni care să-i ureze de bine cu ocazia plecării.

    15 comentarii

  1. Secretară de școală a fost prin ’96, acum 20 ani.
    Dar na, trebuie găsit ceva, doar nu putem inventa.

      (Citează)

    • S-ar fi putut inventa niște microfoane ascunse în prize, dar, ce să vezi, pe astea și le-a găsit chiar ea!

        (Citează)

    • @Vali: Asa e, a fost si casiera la Raiffeisen. Asta schimba tot. A ajuns jurista la CJ Teleorman dupa ce a terminat facultatea la 30 de ani. O facultate neacreditata si la fara frecventa, bineinteles.

        (Citează)

    • 10 august 2018.
      desecretizare.
      pierderea imunitatii parlamentare.
      puscarie.

        (Citează)

  2. Cu psd niciodata sa nu spui ca nu se poate mai rau! Intotdeauna se poate, urmareste doar firul cronologic: iliescu->nastase->geona->ponta->dragnea.
    Singurul de care am indoieli ca ar fi fost malefic este geona…

      (Citează)

  3. ponta era ok, pana a fost tras pe linie moarte si i s-a zis sa stea cuminte daca nu vrea la puscarie.

    Catutzi:
    Cu psd niciodata sa nu spui ca nu se poate mai rau! Intotdeauna se poate, urmareste doar firul cronologic: iliescu->nastase->geona->ponta->dragnea.
    Singurul de care am indoieli ca ar fi fost malefic este geona…

      (Citează)

  4. mi-a fost lene sa dau reply la mai multi dar:
    cica ponta era ok. asta e afirmatie de om care ori este extrem de prost informat, ori este prost si rau intentionat.
    geoana nu era malefic. desigur, era baiat bun, el si toti cei care il sprijineau. #vanghelie
    radu spune ca acum ca dragnea si grindeanu nu mai sunt la post, nu ai pe cine sa tragi la raspundere pentru numirea lui carmen dan. banuiesc ca nu au fost doar aia doi cei care au votat in diverse structuri de conducere numirea lui carmen dan. nu mai vorbesc de actualul prim-ministru care nu a dat semne ca vrea sa o beleasca pe distinsa videleoanca dupa ce a pus pulanu pe populatie.
    nu e ca si cum daca aia au facut un pas in spate a disparut ca prin farmec tot ce au facut rau.

      (Citează)

    • Hmm, de fapt actualul prim-ministru a dat semne că vrea să o belească imediat ce a dispărut controlul lui Dragnea asupra primului ministru. Prea târziu, însă.

        (Citează)

  5. Oamenii care au luat o secretară de școală dintr-un oraș mic și au pus-o ministru …

    Asta mă deranjează. Nimeni nu se naște ministru, nu există pregătire de școală, universitară ori alta, pentru așa ceva.
    Lăsând deoparte cetățeanca numită „Carmen Dan” din partidul numit PSD, din speța contextului (știm toți de ce e păgubos), niciodată să nu pledezi pentru doctrina breslismului.

      (Citează)

    • Parca nu prea merge calificarea la locul de munca atunci cand esti ministru. Adica banuiesc ca iti trebuie niste abilitati de organizare si habar de domeniul in care activezi, abilitati pe care ar fi trebuit sa le aiba in momentul numirii. Obedienta fata de stapan a fost suficienta in cazul ei.

        (Citează)

  6. de acord cu tine la idea cu memoria scurta, aia se tot repeta.
    dar sa fim seriosi, ce e politica daca nu doar un sir de minciuni? :))
    depinde si cum o dai…

    stefan:
    cum naiba sa zici ca ponta era OK?
    inseamna ca memoria oamenilor chiar e scurta. uite un refresh:

    https://www.hotnews.ro/stiri-esential-18535408-cele-55-situatii-care-ponta-fost-prins-minciuna-cand-este-premier-pana-acum.htm

      (Citează)

  7. Unul dintre cei mai lingai si slab pregatiti ministri ever… doamna Dan vedeti ca se cauta post de secretara pe ejobs…

      (Citează)

  8. stai sa il vezi pe asta nou, Moga… o sa ii ducem dorul secretarei cu genunchii vineti.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus