blog demisec cu note fine de tehnologie

Robotesc și la canalul meu de YouTube. Aruncați un ochi aici.

Amintiri din cea mai inedită călătorie din 2018

2 Feb 2019  ·

TURISM  ·

4 comentarii

Subscribe: http://bit.ly/2RBcHBg

Un articol mai lung despre Santiago găsiți aici.

  4 comentarii

 1. Foarte interesant, Chile e una din destinatiile mele de vis, poate chiar o tara in care-mi imaginez ca as putea sa traiesc. Desert, munti, plaje, dealuri viticole, oameni care par a trai in liniste si prosperitate… Oameni seriosi, a se vedea rigoarea in constructii dupa ce-au avut de a face cu efectele cutremurelor asupra structurilor de beton armat. Cred ca la emisiunea lui Razvan (?) Marc de la TVR2 am vazut acum multi ani un reportaj de calatorie despre Santiago si am ramas uimit cat de dezvoltata e tara asta. Genul de tara de care n-auzi la stiri, si asta e de bine. A, si au niste forte armate foarte performante pentru America de Sud, cu o puternica traditie… prusaca.

  PS: vita aia n-are prea multa grasime in ea? Ca grasimea nu se potriveste cu gatitul in sange…

    (Citează)

 2. Mie mi s-a acrit de drumurile lungi de peste 5-6 ore cu avionul. Cand mai aud de drumuri de 9-13 ore cu avionul la economy imi vine sa ma arunc de pe geam. Daca nu ai bani de business class sau macar un economy plus mai bine stai acasa sau vizitezi ceva mai aproape. Din pacate pana in Santiago un bilet la business ajunge la cel putin 1800-2000 euro facand neatractiva locatia (pentru mine cel putin)

  La economy este mizerabil sa stai 9-13 ore. E moartea pasiunii , imi strica vreo 2-3 zile din vacanta (dus si intors) pentru odihna si adaptare la noul fus.

    (Citează)

 3. ipo:
  Work harder

  Why don’t you go and buy more money?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus