un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Câteva articole interesante de citit astăzi – 3 februarie 2019

3 Feb 2019  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

O româncă refuzată de ANAF la plata câștigului Loteriei Bonurilor și-a câștigat în instanță dreptul la bani. O treabă tipic românească, nu scria nicăieri clar din bugetul cui se plătesc acele câștiguri.

Cum a crescut un site de sondaje online. De la 0 la 40 de milioane de pageviews.

Crash-ul industriei de jocuri în 1983. Aveau venituri de 3,2 miliarde de dolari în 1983, dar de 100 de milioane de dolari în 1985.

Digi24 va închide studiourile regionale din toate orașele în care aveau unele. Cresc în schimb echipele locale ce vor face reportaje prin acele zone. Inclusiv din echipa de la centru pleacă oameni.

Premiile AVN Awards pe 2019. Sunt premiile industriei porno americane, în caz că sunteți curioși cine mai este în topuri.

La noapte are loc Super Bowl-ul american. Nu se transmite nicăieri, deși probabil ați putea plăti 20 de euro pe site-ul NFL pentru a-l vedea, dacă s-o putea și din România. New England Patriots vor lupta cu Los Angeles Rams. Primii sunt o super-echipă mult-premiată în NFL, dar anul trecut au pierdut finala Super Bowl 2018 și adevărul este că, la acel nivel, chiar nu se știe cine va câștiga.

Un nevăzător fără un picior a jefuit o bancă în Texas. Voia să trăiască în închisoare pentru asistență medicală de acolo, dar printre rânduri citiți cum și un sistem imperfect își ajută totuși cetățenii cu probleme.

La spectrul opus, povestea unui miliardar foarte discret și a modului în care acesta influențează politica regională și națională. Clasa politică se bazează pe donații și legile se modifică după cum dă cineva mai mult.

Amazon va deveni contractor militar. Bezos nu are problemele morale pe care le-au avut cei de la Google sau alte companii mari, ci vreau să furnizeze software și echipamente Pentagonului.

25 de scene memorabile din filme.

Despre Fetlife, un site mare de fetișuri erotice.

  13 comentarii

 1. Se poate si din Ro pentru Superbowl. Costa sub 20 euro si merge foarte bine (stiu de anul trecut).
  https://www.nflgamepass.com/en/subscribe/plans

    (Citează)

  • Superbowl nu se transmite pentru ca nu exista interes. De-a lungul timpului, dupa 89, au incercat si la noi diverse posturi tv sa “agate” publicul cu show-ul ala (ca sport nu pot sa-l numesc). Rezultate ZERO. In afara SUA, fotbalul american nu conteaza.

     (Citează)

  • E pe Pro7.

     (Citează)

 2. Trebe sa fi nebun ca român sa dai milionul sa vezi un meci de negri.

    (Citează)

 3. “Voia să trăiască în închisoare pentru asistență medicală de acolo, dar printre rânduri citiți cum și un sistem imperfect își ajută totuși cetățenii cu probleme.”

  Bineînţeles, iar la noi să citim printre rânduri ce e mai rău :P

    (Citează)

 4. Bogdan:
  Cu tot respectul, cum crezi ca se poate finanta contentul si tehnologia care sa-l faca accesibil daca nu esti dispus sa platesti?

  ce atata respect pentru un comentariu rasist ?

    (Citează)

 5. Trist articolul ala cu omul care a jefuit banca. Mi se pare un articol despre ce se intampla cand un om face cateva alegeri proaste, are ghinion si nu are un sistem social care sa il ajute fix cand are nevoie. Nu stiu cum ai citit tu altceva printre randuri.

    (Citează)

 6. Bine mă, ai găsit tu esența comentariului meu!!

  giani: ce atata respect pentru un comentariu rasist ?

    (Citează)

 7. bun articolul cu cele 25 de scene memorabile din filme.
  proasta alegerea cu infit scrolling insa :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus