un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Steam a început campania de reduceri de toamnă

23 Nov 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Iată niște oferte bune:

Assassin’s Creed Odyssey – 40 euro, redus de la 60 euro. Jocul este excelent, cel mai bun AC de până acum. Îl joc de la lansare, tot așteptam să-l termin ca să scriu un review, dar jocul este foarte lung și—am fost chiar surprins—nu devine deloc plictisitor sau repetitiv. Quest-urile merg bine, povestea evoluează frumos, misiunile tale sunt foarte variate și evoluția puterilor se face într-un ritm ce întreține bine jocul. Grafica este excelentă, iar pe un GTX 1060 rulează foarte bine.

Total War: Warhammer II – 30 de euro. Joc de strategie în universul fantasy din Warhammer. Probabil singurul joc de strategie rămas pe piață, de altfel.

Fallout 4 – 15 euro. Înțeleg că Fallout 76 nu este foarte apreciat, așa că poate vreți în schimb acest RPG mai vechi, dar foarte bine realizat.

GTA 5 – 20 euro. Este reducerea uzuală, nu cred că am văzut jocul mai ieftin de atât la alte promoții. Poate de Crăciun?

Shadow of the Tomb Raider – 30 de euro. Este jocul nou, cel lansat în septembrie 2018. După ce termin Odyssey vreau să-l joc și eu. Dacă aveți plăci RTX 2080, înțeleg că în viitor un patch va adăuga și ray tracing.

Rocket League – 10 euro. Trebuie jucat în multiplayer.

Final Fantasy 15 – 25 euro.

Dishonored 2 – 13 euro.

Final Fantasy X și X-2 HD Remaster – 12,5 euro. Dacă vreți o poveste bună.

Battlestar Galactica Deadlock – 15 euro. Am scris mai pe larg despre el aici. Cred că-l cumpăr și eu.

3DMark și PCMark 10 – 8 euro. Dacă vreți să vă apucați de benchmark-uri.

  6 comentarii

 1. Eu am luat ieri Farcry 5 cu 30 de euro de pe Steam.

    (Citează)

 2. Fallout 76 e o mizerie odioasa, poveste 0, NPC-uri 0, always online dar le crapa serverele. Am zis ca sunt dragoni in joc? Da sunt.

    (Citează)

 3. Daca sunteti ca mine, fara PC bun pt jocuri, gasiti reduceri pe gog.com si pe Google Play. Am vrut sa-mi iau KOTOR pt Android dar apoi am realizat ca e la acelasi pret gog si mai mult ca sigur e o experienta mult mai placuta pe PC (nu l-am jcat la vremea lui).

    (Citează)

 4. Ma asteptam sa faci un articol interesant si despre Black Friday-ul international….

    (Citează)

 5. butcher:
  Fallout 76 e o mizerie odioasa, poveste 0, NPC-uri 0, always online dar le crapa serverele. Am zis ca sunt dragoni in joc? Da sunt.

  Și dragonii nu sunt Npc-URI ?

    (Citează)

 6. Pe amazon Uk e la 26 gbp Assassin’s Creed Odyssey daca e cineva interesat sa il cumpere, doar trebuie sa treceti o adresa de UK

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus