blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

A jucat cineva Battlestar Galactica Deadlock?

11 Jan 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Am găsit jocul acesta pe Steam oarecum din întâmplare, că era promovat în caruselul zilnic. A fost lansat pe 31 august și este un joc de strategie turn-based care arată bine, pare complex și are review-uri bune.

Acțiunea are loc în timpul primului război împotriva Cylonilor (că în al doilea era mai dificil să facă un joc de strategie cu un singur battlestar supraviețuitor) și conduci diverse flote pentru a captura stații spațiale, rafinării și alte obiective strategice atacate de mârșavii roboți. Jocul pare să combine lupte între nave de mari dimensiuni și nave mici (Viper și din astea) și este mai degrabă unul tactic, în care muți cu atenție navele și apoi dai End Turn și vezi ce se întâmplă.

L-a jucat cineva? E bun de ceva sau mai bine prind un Homeworld la ofertă?

  3 comentarii

 1. Am vazut ca exista, nu m-a pasionat in mod deosebit, universul Galactica nou nu m-a atras in mod deosebit. Serialul din anii ’80 mi s-a parut mai simpatic.

    (Citează)

 2. L-am auzit laudat intr-un podcast. Cel mai bine te convingi singur. Poti face refund pe Steam, dar trebuie sa ai sub 2 ore jucate. Pacat ca nu l-ai luat la steam sale. reducere.

  Eu folosesc CheapShark, care imi trimite notificari cand jocurile pe care le doresc coboara sub targetul setat de mine.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus