un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am luat o casă pentru pisici

24 Oct 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

19 comentarii

Am luat din IKEA o casă de pisici Lurvig (20 de lei) și o pernă verde Lurvig (23 de lei). De fapt, toate produsele lor pentru animale se numesc Lurvig, iar când am fost în magazin tocmai le montau într-un colț, la parter, la Organizarea Casei înainte de zona de becuri.

Mai este o pisicasă în ofertă, din material mai moale și mai grosuț, dar costă 90 de lei și nu aveam de gând să dau acești bani fără să știu dacă le place sau nu. O pisicasă de 20 de lei și 46,66 hotdogi pentru mine sună a afacere mai bună.

Am decis să mă joc cu noua cameră video și noul Premiere Pro 2019 și să filmez un unboxing, așa că asta vedeți mai jos. N-a fost nimic de asamblat, din păcate, că e un cort cu un fermoar. Cred că l-am montat invers, dar prefer să aibă acoperiș, iar pe jos am pus perna.

Până acum e bine. Ambele pisici au petrecut deja câteva ore înăuntru, pe rând, iar Dobby (cel galben) chiar a dormit înăuntru, ceea ce nu a făcut niciodată în alte cutii pe care i le puneau la dispoziție. Perna verde este opțională, puteți pune înăuntru orice altă pernă sau vreo pătură veche (sau paie, dă-le în mă-sa de pisici).

    19 comentarii

  1. “dă-le în mă-sa de pisici”

    :O

    :p

      (Citează)

  2. “Da-le in ma-sa de pisici.”

    *walks to the kitchen*

    “Imi pare rau ca am zis asa despre voi, nu se va mai repeta, hai, mergem sa mai luam o pisicasa?”

      (Citează)

  3. Am cumparat si eu produsele in urma cu doua saptamani, de la tine am aflat de ele. Din pacate, desi motanul meu este disperat dupa cutii si lucruri noi, nu este absolut deloc interesat de casuta. Bineinteles ca si eu tot cu susul in jos am montat-o. :(

      (Citează)

  4. @coco: faci grave confuzii, nu este motanul tău, tu ești omul lui. Așa că străduiește-te mai mult să-ți faci datoria și să-i cumperi ce-i place :-)

      (Citează)

  5. Mor copii de foame in lumea asta, in tara asta, si pisicile au “casa” si perne speciale.
    Pe fotoliu nu poate sa stea pisica?

      (Citează)

  6. Fa un copil și îți trece asta cu ingrijitul de vietăți parazite.

      (Citează)

    • Pentru un copil aceste “vietăți parazite” prezinta un plus în formarea lui.

        (Citează)

    • Mergi ma cu ideile astea de evul mediu. Eu am 2 copii, 2 caini (unul de 7 si celalalt de 70kg) si o pisica. Auzi ca vietati parazite. Creste-ti tu copilul intr-un balon steril, sa vezi ce vine va fi. wtf?

        (Citează)

  7. sigurr, absoluttt, par de pisica in stomac si alte boli.
    suna bine formarea asta

    EGO:
    Pentru un copil aceste “vietăți parazite” prezinta un plus în formarea lui.

      (Citează)

    • Eu aș încuraja pe toată lumea să aibă și animale în jurul copiilor mici. Aceștia cresc mai bine când se joacă cu ele, învață să le îngrijească, să fie atenți la mediul înconjurător șamd.

      Cred că mai rău faci unui copil dacă-i transformi casa într-un loc steril ca o secție de spital.

        (Citează)

    • @Mihai: Vezi ca aia cu “par în stomac” chiar e de evul mediu. Te rog, arată-mi un studiu, o cercetare (dintr-o sursa serioasa) care sa recomande evitarea contactului copiilor cu animalele de casa. Vezi ca în occident sunt animale si în spitale de copii. Niște înapoiați probabil.
      @Radu: csf ncsf. Sunt inclusiv oameni instruiți la care fobiile sunt mult mai puternice dacă logica. Am avut un medic de familie care mi-a intrat în casa fără sa se descalte, a consultat copilul fără sa se spele pe mâini, dar făcea isterie când vedea pisică. Șansa ca pe mâinele ei sau pe talpile papucilor sa fie bacterii sau viruși umani (umani da, doar aia contează) era de mii de ori mai mari dacă pe o pisica care trăia doar indoor.

        (Citează)

    • Sper să nu-mi fure două pisici homosexuale copilul :P

        (Citează)

  8. Am decis să mă joc cu noua cameră video și noul Premiere Pro 2019

    Adica noul update la Premiere? M-am ferit sa sar pe el din prima..
    Cum merge? Ai observat ceva diferit?
    Si…ce camera noua ai? 😁

      (Citează)

    • Da, Premiere 2019. Până acum merge foarte bine. Pare un pic mai rapid pe clipuri 4K, iar editarea sunetului este mult mai simplă, au introdus în workspace-ul Audio metode mult mai simple pentru a elimina zgomotul sau pentru a îmbunătăți vocea.

      Am filmat cu Hero7 Black, ziceam acum câteva zile că am luat una.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus