un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Discuția săptămânală cu Matilda – episodul 14 / cu cine vrem să vorbim, despre arheologie culinară

24 Oct 2018  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Am auzit la Joe Rogan în emisiune o întrebare foarte bună și am preluat-o și noi: dacă ar fi să poți vorbi cu o persoană, vie sau moartă, pe cine ai alege?

Am zis pe cine aș alege eu. Matilda a zis pe cine ar alege ea. Am dezbătut asta.

Apoi am trecut la arheologie culinară, ideea de a aduna toate rețetele tradiționale, cele din popor, și de a le păstra pentru viitor, poate chiar de a le prepara în restaurante.

Subscribe: http://bit.ly/2RBcHBg

Puteți asculta doar sunetul prin Podbean, de unde puteți descărca și un fișier mp3.

Emisiunea este hostată și pe Anchor.fm:

O găsiți și în Spotify, iTunes, Google Podcasts și alte servicii.

Link-uri primite de la cei care ne-au privit în direct pe subiectul arheologie culinară: Mircea Groza, Cosmin Dragomir, Editura GastroArt.

  3 comentarii

 1. Caută prin anticariatele on-line o carte intitulată “Album literar gastrononic”.

    (Citează)

 2. Steve Jobs isi schimba masina o data la cateva luni din cauza ca nu voia sa aiba placuta de inmatriculare si asta era o chichita in lege. Masinile le primea gratuit de la Mercedes. Nu e cunoscut pentru generozitate.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus