un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

IKEA a introdus în magazin colecția Lurvig pentru câini și pisici

8 Oct 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

5 comentarii

La lansarea catalogului IKEA pentru anul următor am văzut că cel mai mare interes din partea cititorilor a fost pentru viitoarea colecție Lurvig, cea cu mobilier și accesorii pentru câini, pisici și alte animale de companie.

Astăzi, 8 octombrie, colecția a ajuns și în România, fiind pusă la vânzare în IKEA din Băneasa și pe site-ul oficial ikea.ro. Sincer să fiu, credeam că o vor aduce odată cu lansarea magazinului IKEA 2 din zona Pallady, dar iată că a venit mai repede. Găsiți aici toate produsele.

O casă de pisici costă 20 de lei, dar un soi de mini-canapea costă 200 de lei. Un soi de husă cu care să înveliți piciorul mesei astfel încât pisica să zgârie husa, nu masa, costă 20 de lei. Mai sunt pe acolo boluri, lese, hamuri, perne și alte accesorii și sper că în viitorul numărul lor va crește. Cred că voi cumpăra și eu o pisicasă și o pernă, să vedem dacă prinde la ale noastre.

Vreau să atrag atenția asupra următorului produs:

Este un cilindru de 8 cm lungime și 4 cm în diametru, din cauciuc siliconic, ce se poate prinde foarte ușor pe lesă precum în poză. Costă 8,9 lei. Înăuntru pot fi puse pungi pentru a strânge după câinele tău, atunci când își face nevoile în mijlocul trotuarului. Sunt sigur că nimănui nu-i place să găsească excremente în drumul său, ba chiar din contră, așa că de ce să nu le strângi chiar pe cele produse de câinele tău?

Un set de 60 de pungi ce încap în cilindrul de mai sus costă 3,9 lei. Practic, cu 12,8 lei strângi după câine la 60 de ieșiri pe afară. Pentru 365 de ieșiri costă 32,3 lei cu tot cu costul tubului siliconic. Care ar mai putea fi scuza celor ce-și văd câinele că-și face nevoile în mijlocul drumului și pleacă mai departe, de parcă am trăi pe câmp?

Îmi vine să cumpăr unul și să ofer câte o pungă celor pe care-i văd cum pleacă mai departe cu nasul pe sus, mândri de reușita câinelui lor, lăsată în urmă ca mic monument.

 

    5 comentarii

  1. Am rugamintea sa le comunice cineva si motanilor mei ca abia acum s-a lansat colectia asta pentru ei.
    Ei inca mai cred ca si canapeaua cumparata acum 3 ani de la Ikea e tot pentru ei si pot sa-si ascuta ghearele pe ea cum vor.
    Multumesc anticipat.

      (Citează)

  2. am cumparat diverse chestii sa stea pisica pe ele dar nu…sta in camera unde e unul din stapani, de obicei pe la fereastra sa o “bata” soarele, ca de, pisica e animal cu sange rece, iar de dormit numai la picioare inca din prima zi cand a venit in casa

      (Citează)

  3. urmeaza colectia pt gay si lesbiene, pe acelasi principiu cu cel mai bun prieten al omului…

      (Citează)

  4. Degeaba le cumperi mobila pentru pisici, nu vor sta niciodata pe ea sau in ea. Cutia in care vine produsul este mult mai interesanta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus