blog demisec cu note fine de tehnologie

Înapoi la butoane! Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

Topul restaurantelor cu cele mai mari vânzări a rămas același: IKEA, McDonald’s, Caru cu Bere

6 Aug 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

12 comentarii

Topul restaurantelor după vânzări arată așa:

 1. IKEA – 7,7 milioane euro
 2. McDonald’s Dristor – 7 milioane euro
 3. Caru’ cu Bere – 6-7 milioane euro

Normal că IKEA este pe primul loc după ce ne-a trădat pe toți și a scumpit, acum câteva luni, hot-dog-ul la 1,5 lei. Credeam că avem o înțelegere tacită: noi cumpărăm mobilă și becuri și tigăi, iar ei țin hot-dog-ul la 1 leu, ca să fie un soi de recompensă după ce ieși de la casele de marcat. Un fel de good boy, ia un cremwurst! Eh, s-a scumpit.

Idee: ar putea fi iertați dacă ar organiza o fântână de muștar pentru ei!

Cu IKEA 2 urmând să fie deschis în zona Pallady cândva la final de 2019 în toamna 2018, sunt curios la ce valoare vor ajunge vânzările totale ale IKEA în restaurante. Sper că acel magazin va avea un restaurant și mai mare, că ar fi neinspirați dacă nu ar face astfel de planuri.

McDonald’s Dristor a detronat cândva din clasament McDonald’s Unirii. Nu știu exact de ce pentru că Unirii pare mult mai mare, ca suprafață, dar probabil că Dristor atrage mai mulți tineri. Pe mine mă enervează parcarea insuficientă.

Despre Caru’ cu Bere nu am o părere bună. Localul arată foarte bine și merită o vizită, ceea ce l-a făcut restaurantul în care toată lumea duce străini. Mâncarea, însă, mi se pare banală, iar serviciul cam… nu știu, spinos? Tensionat?

Nu înțeleg nici cât durează renovarea fațadei. Lucrările par finalizate, dar schela de pe fațadă este tot acolo

Vorbeam anul acesta cu un străin care îmi mărturisea că speră să nu mai fie dus la Caru cu bere de compania la care venise în vizită, că fusese deja o dată sau de două ori la alte vizite și nu-i plăcea foarte mult. I-am spus că mai sunt în București și alte restaurante cu specific românesc, precum Lacrimi și Sfinți sau Jariștea, iar eu l-aș duce la Zexe, ca să nu mai zic despre restaurante mai moderne precum Mahala sau Maize. Omul a ridicat din umeri, că nu decidea el, și a oftat.

Sunt curios unde o sta în top cea mai populară shaormărie și care este aceasta. Adică mai mult ca sigur un Dristor Kebab sau Dristor Doner, dar care?

sursa: ZF.

  12 comentarii

 1. “Lacrimi si sfinti” daca vrei sa mananci ulei/untura cu mancare, nu invers. Si Zexe mancare super banala la preturi exorbitante. De prajituri nu mai zic.

    (Citează)

 2. La Caru’ cu bere e atmosfera mişto, eu merg destul de rar, şi în niciun caz pentru mâncare.

  McDonald’s-ul de la Unirii nu are drive-thru :) Ştii ce cozi sunt la McDrive noaptea la Dristor?

  Cât despre Ikea, ultimele dăţi n-am fost aşa satisfăcut de chifteluţe şi ce mai aveau pe acolo. Cred că ar fi momentul să mai schimbe puţin meniul, să-l mai diversifice.

    (Citează)

  • hoinaru: Cred că ar fi momentul să mai schimbe puţin meniul, să-l mai diversifice.

   Topul curent te contrazice, n-au motiv să diversifice acum, poate doar dacă apare un declin.

     (Citează)

 3. Carul cu bere arata bine, dar e o copie de bierhaus asa cum aratau ele in Germania pe la 1870.

    (Citează)

 4. IKEA Pallady e estimat sa se deschida in toamna asta, nu stiu de unde ai venit cu ‘la finalul lui 2019’. Era si un articol pe ZF care confirma perioada ante mentionata.

    (Citează)

 5. De ce ai șters unele comentarii?

    (Citează)

 6. A precizat Radu ca este posibil sa se piarda ultimele comentarii (de azi cred) din cauza unor lucrari de mentenanta pe bog.
  Si ptr ca s-a pierdut un comentariu la care am dat +++, am sa-l repostez (nu-mi apartine): Astea trei se numesc restaurante ?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus