un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 15 mai 2018

15 May 2018  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Conturi românești de Instagram: Silvia Saveschi.

După 12 ani de blogging și vizite la mai multe fabrici auto, cei de la Dacia m-au invitat în sfârșit să o văd și pe a lor, așa că astăzi sunt la Mioveni, dorindu-mi să am o a treia mână pentru a putea ține și un al treilea aparat foto simultan.

  11 comentarii

 1. Ultima fraza e cam criptata…ai aparate foto cu film?

    (Citează)

 2. Astept poze cu un MCV Stepway Bleu Azurite 0.9TCe Easy-R pe linia de fabricatie.
  E al meu si vine la sf lui Iunie :).

    (Citează)

 3. Baieti buni cei de la ZF, baga prescurtari in titlu. Oare ce inseamna mld? Moldoveni?

    (Citează)

 4. Sansung-ul ala e vreo 290 RON pe Amazon.fr, vroiam sa mi-l iau ieri :)
  https://www.amazon.fr/Samsung-SSD-860-EVO-250/dp/B078WQJXNF/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1526379786&sr=8-1&keywords=SSD+Samsung+860+EVO+250GB

  Preturi de bogati in Romania…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus