blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Concurs: câștigați baterii externe Anker

15 May 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

531 comentarii

Update: am încheiat concursul, au câștigat Shack și Alexandru (“xiaomi mi5”), vor primi bateriile prin curier. Mulțumesc tuturor pentru partikipare!

Cei de la Eastcom vor să dea cadou două baterii externe Anker printr-un concurs pe acest blog, așa că vedeți mai jos cum le puteți câștiga.

Eastcom este un magazin online de gadgeturi și accesorii pentru telefoane, având pe site diverse folii, huse, încărcătoare, cabluri și alte lucruri de-ale telefoanelor. Tot ei sunt și distribuitor oficial Anker în România.

Anker este un brand foarte popular de baterii externe și alte accesorii pentru telefoane, în special în SUA, unde vând foarte bine. Au fost printre primii cu baterii cu încărcare rapidă, au prețuri bune, produse de calitate superioară șamd. Nu cred că trebuie să zic mai multe, am văzut din comentarii mai vechi că sunt deja cunoscuți românilor. Garanția este de doi ani.

La concurs se dau două baterii:

Bateriile sunt compatibile cu Android și iOS, desigur.

Pentru a le câștiga, lăsați aici un comentariu în care să spuneți modelul telefonului vostru (și eventual aruncați o privire și pe site-ul Eastcom, dacă tot dau premiile). N-are legătură cu concursul, dar e mai bine decât partikip și sunt curios ce telefoane mai are lumea. Trag eu la sorți doi câștigători și îi contactez pe email pentru a le afla adresa. Cei de la Eastcom le vor trimite premiile prin curier. Comentați cu o adresă de email validă, desigur.

  531 comentarii

 1. Xiaomi Mi Note 3

    (Citează)

 2. Samsung S8

    (Citează)

 3. Momentan am Vodafone VFD 700, cu Android 6.0.
  Mă bate gîndul pentru un Xiaomi Redmi S2 să-l comand din China, sau poate ceva la ofertă în rate de la Digi. Chiar dacă îmi place foarte mult Huawei P20 Pro, totuși nu mi-l pot permite, și pentru mine ar fi o prea mare încărcătură financiară…

    (Citează)

 4. Salut,
  Huawei P8 , site-ul Eastcom este obositor trebuie musai sa apesi pe X pentru a inchide ferestrele lor :( .

    (Citează)

 5. Un batran Lenovo K3Note

    (Citează)

 6. Huawei P10 Lite

    (Citează)

 7. Huawei P8! inca se tine bine!

    (Citează)

 8. Telefonul meu este Motorola Moto G4. TE citesc de vreo 3 ani ..am mai comentat de cateva ori aici si acum, recunosc, vreau una din baterii. Telefonul nu este extraordinar la baterie, il am de 1,5 ani si mi-ar prinde f bine o baterie externa, mai ales ca ma deplasez destul de des. Multumesc :)

    (Citează)

 9. scuze, eu NU vreau si NU o sa folosesc Anker NICIODATA!!! motivul find unul pe care ceilalti utilizatori l-am putea considera SOC… dar a scris unul Foso despre ele si cum tot ce scrie sau recomanda acel om NU folosesc… sry eastcom, o sa le trimit si un mail in care le spun clar asta.

    (Citează)

 10. S9 plus 64 gb

    (Citează)

 11. Samsung Galaxy Note 8. Isi merita toti banii :)

    (Citează)

 12. Am un batran Iphone 5C la care am schimbat bateria o data pana acum si imi este tare utila o baterie externa de capacitate mare!!

    (Citează)

 13. Oneplus One 64GB

    (Citează)

 14. OK, mulțumesc tuturor pentru participare. Am tras la sorți doi câștigători prin random.org, aceștia sunt:

  Shack și Alexandru (care a comentat ceva cu Xiaomi MI5, ca să-l deosebim de alți Alexandru).

  Le trimit eu un email pentru a le cere adresa de livrare.

    (Citează)

 15. Sony XZ Premium

    (Citează)

 16. hai ca nu bag,, dar, este cel mai mare articol al tau, cu aceste comentarii aprobate. ma refer la numar. la cele aprobate.

    (Citează)

  • Mai sunt și alte concursuri cu sute de comentarii. Culmea, tot la baterii externe a fost altul foarte popular, ai zice că sunt foarte scumpe sau rare.

     (Citează)

 17. Samsung J3

    (Citează)

 18. STEFAN NADIA IRINA

  16/05/2018 la 8:25 PM

  Samsung S8

    (Citează)

 19. Cristina Popescu

  18/05/2018 la 8:57 AM

  Samsung J3

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus