un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 mai 2018

11 May 2018  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Am vizitat ieri laboratorul cofetăriilor Arkadia (sunt 10 în țară, iar recent au deschis 2 și în București) pentru articolele cu tururi de fabrică. Frumos acolo, curat, își prepară singuri toate cremele și jeleurile, nu folosesc premixuri șamd. Până iese articolul, am făcut clipul video de mai jos, dar vedeți că în perioada 11-13 mai au ofertă în București, 1+1 la prăjituri.

  11 comentarii

 1. Tarom va ma prelua in leasing 2 avioane Boeing 737-800 NG , au fost folosite de Malaysia Airlines.
  “9M-MSC (5 ani) si 9M-MSJ (4,5 ani) sunt cele doua Boeing-uri 737-800 (ex Malaysia Airlines) care urmeaza sa intre in flota TAROM venind de la #Boeing Capital Corporation (BCC). Ofera 16 locuri la Business Class + 144 in Economy.”

    (Citează)

 2. ARO era superb pe langa SUVul de la RR.

    (Citează)

 3. Cam scump F1TV…
  Te aștept pe tine, Radu, să te abonezi și să povesteșți cum e și dacă merită banii.

    (Citează)

 4. Pe locul 2 in topul youtube România e Dani Mocanu, bun.

    (Citează)

 5. Giovani:
  Era bine sa nu vina deloc.

  Băieții de la RR au transpirație rece pe șira spinării când aud așa ceva!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus