un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 decembrie 2017

27 Dec 2017  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

NSFW: Katya Elise Henry, la recomandarea lui George.

  9 comentarii

 1. BlackBerry s-au dat pe Android destul de mult. Nu știu cât de mult vor fi afectați.

    (Citează)

 2. Cine spunea că Angola e țară bananieră?

    (Citează)

  • Exact la asta ma gandeam si eu; in Romania se modifica legi sa se poata fura maxim si intr_o alta tara de “bananieri” , baietii trimit satelit in spatiu. WTF

     (Citează)

 3. Amazon Echos are opinii politice liberale. Nu pot să nu mă întreb cum poate o firma privată să influențeze politica unei țări filtrând pentru utilizatori informațiile ce le sunt furnizate. Probabil că poate face alte lucruri utile, însă utilizatorul trebuie sa fie conștient de modelul sistemului din spatele deviceului.

    (Citează)

 4. “Metrorex intenționează să monteze uși de protecție pe peroane. Au găsit rapid motiv de încă o licitație mare.”

  Serios ? Ba, serios ?

  Zau ca nu mai poti sa multumesti pe nimeni in ziua de azi.

  “Vrem usi de protectie ca in marile capitale!!”

  *se organizeaza licitatia*

  “Nu vrem usi de protectie, huaaaa, hotiii”

  Acum ceva timp ziceai ca ai vrea autostrazi, chit ca se trag pe dreapta o gramada de bani, numai sa avem autostrazi, sa ramanem cu ceva macar.

    (Citează)

 5. Eu nu inteleg o chestie: de ce trebuie sa intre cu viteza metroul in statie? care e faza? nu e mai putin costisitor sa intre mai usor ca poate evita oamenii de pe sine?

    (Citează)

  • Din câte știu in statii sunt montate frâne automate, nu poate sa intre in stații cu o viteza foarte mare.
   Daca ar reduce viteza la 15 km înseamna timpi mai mari de așteptare pentru metrou, acum media este de 3-5 minute.

     (Citează)

 6. Iulian: Daca ar reduce viteza la 15 km înseamna timpi mai mari de așteptare pentru metrou, acum media este de 3-5 minute.

  Pentru ca nu e o problema asa mare. In fiecare zi sunt mult mai multe accidente de masina decat de metrou si cu toate astea nu avem limitatoare de viteza pe drumurile nationale…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus