un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 25 august 2017

25 Aug 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

NSFW: Amanda Taylor. Slow news day, măcar un nsfw tipic american să fie.

  8 comentarii

 1. Cand vezi ce fac aia din popoarele asa zise corecte/civilizate, parca totusi…Romania nu e chiar cea mai rea. Nemtii umbla la soft, fenteaza statele, coreenii umbla cu mita, americanii fac razboaie.

    (Citează)

 2. DAVKO:
  Cand vezi ce fac aia din popoarele asa zise corecte/civilizate, parca totusi…Romania nu e chiar cea mai rea. Nemtii umbla la soft, fenteaza statele, coreenii umbla cu mita, americanii fac razboaie.

  Noi romanii avem o mare mandrie in materie de tehnologie marca Allview! Jos palaria pentru produsele lor de cea mai buna calitate.

    (Citează)

 3. România este întrecută la corupție doar de Bulgaria, așa că nu avem cu ce să ne lăudăm.

  Știrea din Coreea este mare tocmai pentru că acolo nu e cu mită în mod normal, de se miră toți. La noi deja nu te mai interesează când auzi de licitații trucate și miliarde de euro pierdute în acest mod.

    (Citează)

 4. Doamne, ce review la telefon, nici nu am putut sa trec de jumate, zici ca e scris de un copil de 10 ani.

  ” ecran IPS de 5.5 inch pentru a reda cat mai bine culorile, (…) 3GB memorie RAM pentru a face fata tuturor aplicatiilor, un GPU Adreno 505 ce poate rula chiar si cel mai pretentios joc,”

  “Camera principala este foarte capabila daca este folosita cum trebuie tinand cont de imprejurari, adica in functie de lumina si de focus”

  “De mentionat ca tot timpul telefonul a avut internetul pornit, 4G, Bluetooth mereu pornit, Wifi-ul mereu pornit”

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus