un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Al doilea cel mai bine plătit actor al anului? Dwayne The Rock Johnson!

25 Aug 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

20 comentarii

Ne supărăm degeaba că nu se mai fac filme bune. Uitându-mă pe lista celor mai bine plătiți actori în ultimele 12 luni, se pare că lucrurile merg oricum.

Pe primul loc e Mark Wahlberg. Nu-i rău ca actor, dar în ultimul an a jucat în Deepwater Horizon și alte asemenea producții pe care nu le-a urmărit nimeni cu sufletul la gură. 68 de milioane de dolari a luat într-un an, bani probabil aduși și pentru rolul din recentul Transformers, care la box-office n-a mai avut nici pe departe succesul primelor filme din serie.

Locul doi? Dwayne “The Rock” Johnson. Cu toată stima pentru el, când The Rock face 65 de milioane de dolari pe an, știi că ai o problemă la Hollywood. Singurul film mai cunoscut în care a jucat a fost noul Baywatch, care a avut încasări modeste. Omul a făcut bani și din seriale HBO și din Moana și Fate of the Furious. A muncit, nu zic, a fost anul lui ca actor, dar este un semn că se preferă filmele de acțiune lejeră, nu cele în care să ai nevoie de actori mai grei.

Lista continuă cu Vin Diesel, Adam Sandler și Jackie Chan. Ultimii doi au făcut câte 50 de milioane de dolari și n-aș putea spune în ce au jucat. Sandler, cel puțin, este ținta miștourilor privind filmele proaste pe care le face. Jackie Chan nici nu știam că mai face filme.

Actori precum Tom Hanks sunt abia pe locurile 12 și 13. Cele mai bine plătite femei sunt Emma Stone, Jennifer Aniston și Jennifer Lawrence, undeva pe la 25 milioane de dolari fiecare.

Sumele sunt înainte de impozitare, iar o parte din acești bani o ia agentul actorului, plus că ceva mai merge și pe la staff-ul actorului, că o avea antrenor, nutriționist, social media-ist și ce mai trebuie ca să te menții în formă. Tot mulți bani rămân.

Topul întreg este pe Forbes:

1. Mark Wahlberg, $68 million
2. Dwayne “The Rock” Johnson, $65 million
3. Vin Diesel, $54.5 million
4. Adam Sandler, $50.5 million
5. Jackie Chan, $49 million
6. Robert Downey, Jr., $48 million
7. Tom Cruise, $43 million
8. Shah Rukh Khan, $38 million
9. Salman Khan, $37 million
10. Akshay Kumar, $35.5 million
11. Chris Hemsworth, $31.5 million
12. Tom Hanks, $31 million
13. Samuel L. Jackson, $30.5 million
14. Ryan Gosling, $29 million
15. Emma Stone, $26 million
16. Jennifer Aniston, $25.5 million
17. Jennifer Lawrence, $24 million
18. Ryan Reynolds, $21.5 million
19. Matt Damon, $21 million
20. Jeremy Renner, $19 million

  20 comentarii

 1. sigur nu ai pus lista invers?

    (Citează)

 2. Adam Sandler pe locul 4??????

  Nu am cuvinte.

    (Citează)

 3. iuliaaaaaaa
  8. Shah Rukh Khan, $38 million
  9. Salman Khan, $37 million

    (Citează)

 4. dar nu e deloc de mirare. e vorba de blockbuster de megegigaultrasuper filme si acolo sunt alea cu pumni, gloante, tate, explozii si urmariri si comedii tampite. daca vrei fineturi nu ajungi la incasari de genul ala niciodata.

    (Citează)

  • E de mirare pentru că anul acesta a fost destul de slăbuț în filme. În plus, n-ar trebui să se mire cei ce zic că se fac filme slabe. Din moment ce se câștigă așa bine din ele, treaba va continua la fel.

     (Citează)

  • ba da, au fost filme cu castiguri uriase. mizeria aia alui vin diesel cu masini si in care the rock face bani (plus serialele si filmele proaste dar cu castiguri mari)
   filmele cu cele mai mari incasari din 2017: frumoasa si bestia si fate of the furious. peste 1,2 mld $ fiecare asa ca e decent rezultatul ranking-ului ala.

     (Citează)

 5. 21. Mihai Bendeac

    (Citează)

 6. heming:
  21. Mihai Bendeac

  Comentariul anului! ???

    (Citează)

 7. Cel mai tare ma mir de chichi cean, nici eu nu stiam ca mai face filme dar probabil ca in hong kong e inca o mare vedeta

  Cel mai mult ma bucur de dwayne johnson, e un tip care-mi place si ca actor si ca om, chiar daca nu imi propun sa vad nici un film dintre cele facute de el anul asta

    (Citează)

 8. Un film bun a fost Contratiempo (2016) dar recomand si filme marca hollywood: Wonder Woman, Dunkirk, Alien: Covenant,Ghost in the Shell, King Arthur: Legend of the Sword, Kong: Skull Island.
  Astept Star wars, Murder on the Orient Express (2017) si Kingsman: The Golden Circle (2017).

  Serialele faine: Sneaky Pete, Ozark, Mad Dogs, Comrade detective.

    (Citează)

 9. Destul de bine pentru cap de piatra.

    (Citează)

 10. Deepwater Horizon a fost filmat in 2015. Forbes pune banii lui Mark Wahlberg pe seama Daddy’s Home 2 si Transformers: The Last Knight.

  Aceiasi sursa atribuie o parte din banii lui Dwayne pe seama Jumanji.

  Sandler ia bani de la Netflix iar Chan scoate bani din filme facute pentru piata chineza.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus