un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Primarul sectorului 4, Băluță, fumează fără nerușinare în interiorul restaurantelor

22 May 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

6 comentarii

Pentru că, nu-i așa, PSD e la putere, el are mandat de 4 ani și doar ce o să-i facă cineva? O să-l amendeze Poliția Locală a sectorului 4? O să facă plângere restaurantul către primăria de sector? Petreanu are toată povestea.

De asta autoritățile fac abuzuri și de asta totul merge prost: oamenii care ar trebui să aplice legile sau măcar să fie primul exemplu în a le respecta sunt, de fapt, primii care le încalcă, la adăpostul “puterii” dată de oamenii care i-au votat.

Băluță a devenit celebru încă dinainte să fie primar ales. Ca primar interimar, a fost cel care dăduse fără licitație unei firme dubioase execuția unui monument dedicat victimelor Colectiv, pe o sumă mare de bani, anulând ulterior contractul când totul a ieșit în presă.

Ca primar ales de aproape un an de zile, n-aș putea nominaliza nici măcar o schimbare importantă în sector. Complicația cu ridicarea gunoiului și dispariția pubelelor de reciclare este o problemă, nu o reușită. La mine în cartier, tot ce observ este că a distrus un spațiu ce arăta bine ca să-l amenajeze de la zero, în timp ce străzile sunt pline de gropi.

    6 comentarii

  1. Nu cumva ai vrut sa spui “cu nerusinare” ? ;-)

      (Citează)

  2. Pixelul albastru reloaded.

      (Citează)

  3. Mi-e greata. Doar sa-i privesti in ochi si vezi instant dispretul pentru cei din jurul lor. Teoria mea este insa foarte simpla: acesti oameni nu sunt altceva decat oglinda fidela a majoritatii votantilor. Wow ce-mi statea pe limba sa spun a poporului roman. Greseam cu ceva? Uitati-va oriunde in jurul vostru, pe strada, in magazine, in trafic (mai ales in trafic) si o sa vedeti acelasi lucru: lipsa de respect pentru cei din jur. De aici ar trebui sa plece democratia. Vai de natia noastra.

      (Citează)

  4. Măcar o reclamație pe site-ul pmb unde primești număr de înregistrare.

      (Citează)

  5. Pai ce sa zic… Buie Maluta!

      (Citează)

  6. ce sa mai zicem .. ? Ne luptam cu morile de vant

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus