un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Trotuarul de la Șincai este reamenajat deși nu era nimic în neregulă cu el

12 May 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

9 comentarii

Nu înțeleg planul primarului de la sectorul 4. Cel mai recent exemplu este acesta: la Șincai era un fel de aranjament decorativ montat pe trotuar, o trăsură sau ceva așa, dar au distrus-o doar ca să facă altceva decorativ.

Nici nu mai știu exact ce era înainte. Nu-i păsa cu adevărat nimănui, nu atunci când vrei doar să pleci mai repede din poluarea din intersecție, iar privirea îți este ocupată cu a te ghida printre taxiurile parcate pe prima trecere de pieton și printre mașinile parcate pe a doua trecere de pietoni.

Nu-i nimic, facem alta! De-a lungul timpului, pe la început din aprilie, zona fost distrusă. Acum acel spațiu verde este reconstruit… folosind o cantitate mare de piatră cubică. De asta avem nevoie în oraș, mai multă piatră, nu mai multă iarbă. Gândire “beton”, cum ar fi.

Ah, și se montează și borduri noi. Bordurile vechi nu aveau nimic. De fapt, iată fotografii cu bordurile existente pe cealaltă parte a intersecției, montate în același timp, încă în stare foarte bună, cu excepția vopselei care se cam ștersese (cineva a încurcat intersecția aceea cu un circuit de curse, de o vopsise în galben).

Acum se pun borduri noi. De ce nu?

În acest timp, în interiorul cartierului sunt câteva gropi atât de adânci, apărute după iarnă, încât ar putea fi folosite ca guri de acces la metrou, dacă ar trece pe sub ele.

    9 comentarii

  1. Piatra aia cubica e un dezastru in TOT Bucurestiul. Imi pare rau ca n-am poze acum, insa e o adevarata bataie de joc: de la bun inceput nu a fost pusa cum trebuie, nu rezista ciclurilor de inghet-dezghet, se sparge usor, dalele facute praf nici macar nu sunt inlocuite (a se vedea la Piata Victoriei, Unirii etc)… O sifonare nesimtita a banilor publici!

      (Citează)

  2. Se respecta legea, noi facem sesizari, primi raspunsuri, suntem intrebati care ar fi prioritatile, sunt prezentate scuze de catre Primarie.

    ha ha ha

      (Citează)

  3. Nici nu trebuie intrat mai adânc în cartier, sunt ditai craterele pe breteaua aia din față de la Mega. Aia e..

      (Citează)

    • Breteaua de la Mega e sparta in 2 de mult timp… n-o mai iau pe acolo de mult ca nici nu mai stiu pe unde sa merg…

        (Citează)

  4. Se numeste sifonare de bani.
    Se folosec dale (marmura, piata, etc..) fiindca sunt mai scumpe si se poate incarca lucrarea semnificativ mai mult decat daca ar fi de beton.
    Idem si bordurile – fiecare e “taxata” individual.

      (Citează)

  5. treci prin sectorul 3, sa vezi acolo haos

      (Citează)

    • Am fost prin 3, arată mai bine, ce-i drept și pentru că de la început a fost proiectat cu spații verzi. Am văzut până și coșuri de gunoi îngropate, cu sortare.

        (Citează)

  6. esti rautacios. Aseara au adus niste minunatii verzi, satana stie ce. O sa fie foarte frumos si ne bucuram ca cersetorii or sa doarma pe marmura acum

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus