un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai bune oferte de la Stock Busters

21 Mar 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Astăzi a început campania și ține până pe 23 martie, cu reduceri la toate categoriile de produse vândute de eMAG. Puteți consulta aici întreaga ofertă, iar mai jos le-am pus pe cele care mi-au atras mie atenția:

 

  9 comentarii

 1. Noroc ca ai mentionat ieri intr-un comentariu ca va fi promotie astazi. Am amanat comanda unui J5 pentru astazi si am dat click pe link-ul din articolul de dimineata.

    (Citează)

 2. Pe Samsung J5 am dat pe 03.03.2017 cam 819 lei, tot de la eMag. Deci reducerea de-acum nu-i chiar așa de spectaculoasă.

    (Citează)

 3. p8 lite e vechi si atat. in conditii de medium usage, bateria nu tine decat jumatate de zi !!

    (Citează)

 4. Game of Thrones, alea nu sunt carti

    (Citează)

 5. Ce placă ai avut?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus