un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Încă două routere testate pentru Fiberlink 1000 Mbps

21 Jan 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Am continuat testarea pentru a găsi cel mai bun router pentru RDS Fiberlink 1000 Mbps. Găsiți în acel articol rezultatele pentru TP-Link TL-WDR3600, un router performant și accesibil la preț (280 lei la PC Garage), și pentru TP-Link WR1043ND, un model mai simplu, dar suficient pentru un home-user.

Atenție cu WR1043ND: modelul testat de mine este v2, are carcasă neagră ca și WDR3600. În magazine se găsește încă v1, varianta cu carcasă albă mai pătrățoasă. Este foarte posibil ca v1 să aibă alt hardware și nu știu ce performanțe are.

Update: nu luați v1.
dorian_v1

Așteptați să apară la vânzare varianta v2, care arată ca mai jos:
tp_link_wr1043nd_router_2

În continuare sunt un pic enervat că majoritatea routerelor testate nu au apărut încă la vânzare, fiind nou introduse pe piață. Săptămâna viitoare însă actualizez cu Asus N66U și TP-Link WDR4300, care sunt modele populare. Comentariile sunt închise aici, ca să păstrăm toată discuția în articolul original.

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus