un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am fost controlat psihotronic ca să protestez, dar acum mi s-au deschis ochii

4 Feb 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

17 comentarii

Chiar nu înțelegeam ce mi-a venit de, în toate aceste seri, am ieșit să protestez împotriva unei ordonanțe în loc să stau cuminte acasă, la o fripturică, un joculeț, un film, un Facebook. Parcă-mi lua cineva mințile, altă explicație nu am, că hoția nu mă deranjează așa tare nici măcar când cei prinși scapă de justiție.

S-a lămurit misterul, bineînțeles, pe Facebook: am fost atacat psihotronic de mișei folosind dube bine ascunse în Piața Victoriei, însoțite de generatoare. Dar nu generatoarea simple, ci de 600 kW. Și ca să nu se prindă nimeni de acest atac, dubele veneau acolo cu câteva ore înainte pentru că se știe că manifestanții sunt proști, lor li se par suspecte doar mașinile care vin în timpul protestului, nu cele deja aflate acolo.

Mă gândesc să contra-atacăm esoteric. Au fost 300.000 de oameni în stradă. Dacă fiecare pune câte un leu, cred că ne putem cumpăra și noi o astfel de dubă și o putem îndrepta spre Palatul Victoria pentru a-i convinge pe cei de acolo să retragă ordonanța. Va fi luptă grea, Iordache are level 5 resistence to mind control (minte simplă, gânduri simple), iar Dragnea este archmage level 87, trebuie un raid de minim 500.000 de participanți de nivel minim 30.

Dacă pune fiecare protestatar doi lei, ne permitem și generatorul chakral multifazic de puls, alimentat cu cristale din acelea bune, scoase din vechile tuneluri dacice de sub muntele Căpățâna. Cu asta îi terminăm.

Acum serios vorbind, acele mașini cu antene sunt site-uri mobile aduse de operatorii de telefonie mobilă în piață pentru a suplimenta rețeaua telefonică de acolo. O celulă de telefonie are un număr finit de canale pe care ține legătura cu un număr finit de terminale mobile, iar dacă aduci 150.000 de telefoane în plus față de încărcarea uzuală a zonei, evident că unii nu vor avea acces la rețea. Telekom, de exemplu, a anunțat că traficul a crescut de 15 ori față de o zi normală.

Așa că, din a doua zi de proteste, operatorii au adus astfel de dube numite COW în engleză (cells on wheels). Toți operatorii au așa ceva, le aduc pe la concerte sau meciuri de fotbal sau alte manifestații de amploare. Să nu credeți că sunt magice. Probabil că fără ele, 50% dintre participanți n-au semnal (sau au, dar nu se încarcă nimic); cu ele, probabil 35% n-au semnal.

Iată site-ul mobil Orange, de obicei montat lângă sediul lor din Piața Victoriei, pe Bd Lascăr Catargiu. Cred că au stat cu ceva emoții miercuri; s-au bătut jandarmii cu huliganii chiar lângă camion.

Telekom are o dubă pe care am văzut-o plasată la parcul Kiseleff, lângă vreo 20 de alte mașini ale televiziunilor. Digi are o platformă de tractare auto pe care au montat echipamentele de comunicație. Mi s-a părut o soluția improvizată rapid, dar platforma e a lor, are numărul DGI.

Pe cea Vodafone n-am văzut-o cu ochii mei, dar era acolo. Iat-o într-o fotografie, fiind cea care transportă arma psihotronică de mai sus.

Am văzut și una de la STS sau alt serviciu, dar nu mai contează asta…

Adevăratul pericol din Piața Victoriei stă în acest tunel dacic folosit pentru infiltrarea în manifestație a unor elemente perturbatoare, tunel ascuns în rest de acel capac de metal și păzit de un agent de poliție. Gabriela Firea mai bine s-ar ocupa de astuparea unor astfel de catacombe cauzate de iarnă decât de petiții ce n-au legătură cu subiectul scandalului. Mai ales că, la trei săptamâni după ninsori, în Piața Victoriei erau mormane de gheață pe care huliganii le-au folosit ca să atace jandarmii, zăpadă pe care primăria a neglijat să o adune în acest timp, fiind ocupați cu alte furtișaguri.

    17 comentarii

  1. Amatori,bre.Eu am inteles ca baietii cu adevarat meseriasi folosesc
    chemtrails…Da au multi bani,oricum,de acopera toata tara.

      (Citează)

  2. Lucian Ionescu

    04/02/2017 la 12:17 PM

    Vrajitorie. Sa ii ardem

      (Citează)

  3. Începem să-l regretăm pe Lorin Fortuna?

      (Citează)

  4. Eu n-as lua generator de puls, ci de muls..

      (Citează)

  5. Mudava mai trăiește? Că era bun acum, în lupta cu gigaherțoii. Îmi suflă acum soția în cap prin unde psihotronice, cică degeaba, mustața lui Dragnea și a lui Ciordache funcționează ca niște paratrăsnete… Suntem pierduți!

      (Citează)

  6. Oreste pare a fi de partea pieței. Eu zic să-i folosim cunoștințele.

      (Citează)

  7. Există o parte întunecată a pieței

      (Citează)

  8. Da’ ala care a scris ditamai textu’ ce rasa masii are in capu’ ala ? El chiar crede ce scrie ? Daca da, inseamna ca sunt multi nebuni pe strazi care nu au ce cauta acolo, ci in spitale de profil.

    Iar daca nu crede ce scrie, care este scopul ?

      (Citează)

  9. șforța fie cu noi

      (Citează)

  10. pe departe are dreptate lupul dacic: acolo cu prezenta dubelor s-a amplificat semnalul gsm adica puterea radiatiei electromagnetice. parca a fost o lege sa nu fie prea multe antene fixe montate in apropierea scolilor. astea erau la cativa metri de oameni si cu putere si mai mare decat in mod normal. sa zicem ca protestatarii au fost pentru perioade scurte de timp supusi radiatiilor deci nu a fost grav.

      (Citează)

  11. E in eroare, armele alea de care vorbeste el sunt in continuare bine mersi in piata universitatii din ’90, ar trebui sa le mute la victoriei sau sa investeasca in unele noi si sa le monteze acolo!

      (Citează)

  12. Propun sa ne dai link-ul lui de facebook, ca sa mai studiem specimenul. Bag mana-n foc ca o sa avem ce lectura in viitor.
    S-ar putea sa aibe dreptate totusi. Toata seara cat am stat in piata, imi venea sa ma pis, cu toate ca nu bausem decat 2 beri. Cred ca arma nu lucra in parametrii.

      (Citează)

  13. Bine ca nu au pus generatorul pe functia “fuga la buda”, ca era nasol rau si se imputea situatia

      (Citează)

  14. “Iordache are level 5 resistence to mind control”
    :)))

      (Citează)

  15. Dreiluminatul

    21/08/2017 la 4:58 AM

    Si domenile in care s-a finantat milioane de euro pentru sprijinirea cazinourilor si agentiilor care promoveaza gamblingul, Spalati pe creier si sarme de inducere ca acele jocuri “pot” aduce castiguri de sute de milioane. romani sunt manipulati zilnic sa joace la acele aparate electronice pentru a Pierde 10 milioane pe putin de persoana pe zi.
    De ce nu ar influenta statul in piata ca niste oi cretine pentru un protest total nefondat bazat pe o ineptie mincinoasa.
    Treziti-va nu mai va lasati contrlati de mai marii statului Securistii si finantatorii straini care au doar de castigat pentru ca nu platesc taxe.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus