un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Weekendul acesta are loc Bucharest Gourmet Festival

3 Jun 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

6 comentarii

Dacă nu știți ce să faceți în weekend, încercați Bucharest Gourmet Festival. Nu am de unde să știu cum va fi de fapt festivalul, dar anunțul sună bine de tot:

Bucharest Gourmet Festival va include cinci zone principale: Street Food, Fine Dining & Urban Contemporary, International Cuisine, Romanian Gastronomy si Barbeque, alaturi de alte cateva zone de interes precum: Ice Cream & Sweets Corner, World of Beers, Deli Market, Wine & Sparkling, Coffee & Tea, Cocktail Lounge etc.

In total, peste 60 de standuri ale unor comercianti din Bucuresti dar si din alte orase, inclusiv restaurante de lux, food trucks gourmet, bistrouri moderne, bucatarii traditionale din Romania si internationale, crame de prestigiu, cafenele speciale, gelaterii, brutarii, cofetarii si multe, multe altele, vor fi reunite in cadrul aceluiasi eveniment: Bucharest Gourmet Festival!

Are loc la mall-ul Băneasa Shopping City în zona drive-in în perioada 3-5 iunie și este cu intrare pe bani. Biletele costă 17 lei pe myticket.ro și sper că tot atât costă și la fața locului. Dacă aș fi în București, aș merge cu siguranță pentru a vedea ce-i pe la street food, delicatese șamd. Programul este vineri 13-23, sâmbătă: 11-23, duminică 11-21.

De exemplu Băcănia Veche, a lui Marius Tudosiei pe care-l puteți vedea gătind la Digi24 și care recent a încheiat un parteneriat cu Mercedes-Benz pentru a face livrări cu o dubiță Citan de-a lor, a anunțat un meniu ce va include și sarmale de gâscă și pleșcăviță bănățeană, plus prăjituri de casă.

Iată lista participanților, de pe pagina oficială:

Fine Dining / Urban Contemporary
Biutiful, Norma lui Sisoko, Zahana 33, Mulanruj & Bordello, Star Chefs, Octopus,
International Cuisine
Pescarus, Kanpai/Japanos, La Finca by Alioli, Taj, Hard Rock Cafe, Grano
Romanian Gastronomy
Bacania Veche, Vatra Neamului, Furculita, Cherhana Jurilovca, La Maria Corau, Carciuma din Drum, Sprit House, Cocosu Rosu
BBQ & Grill
Grand Combo, Red Angus, Ivan Pescar, Switch.eat, Matache Macelarul, Oro Toro // Whisky: Jack’s Daniel’s Lynchburg Lemonade
Sweet Corner
Betty Ice, Zobuian, PlayBake, SanThe, Belli Siciliani, PaulaAna, Limonada lui Iulian, Creperie, Ana Pan
Street Food
Simbio, Peste Paine, La Cazarma, Burger Van, Furgoneta, Duma’s Van, Butoiul cu Inghetata Maia, Domino’s Pizza, La Cazarma, Caruta Germana, Citroen Van
Lounge Area
Cramele Halewood, Crama Oprisor, Cramele Recas, Budureasca, Zaganu, Ground Zero, Sikaru, Bloom Specialty Coffee, Gin Bar by Alioni, Tiki Bar
Deli Market / Non-food
Carrefour Market, Hadar Chalet, Taramul Condimentelor, Bacania Rod, Matache Macelarul, C&V Water, City Garden, Tria’s, Gourmet Online, Hobby Chef, Trufart

De toate pentru toți, zic eu. Nu ratați o bere Ground Zero, mi-a plăcut mult Morning Glory, cea blondă, are o aromă complexă, iar un barista de la Bloom tocmai a câștigat concursul Barmaniada.
gourmet_festival_2016

    6 comentarii

  1. Sunt zone si pentru cei care sunt la dieta? Asta pentru a nu fi victime la festival. :)

      (Citează)

  2. Azi iau salariul. Si totusi e prea scump! :))

      (Citează)

  3. Trec zilnic pe langa Bacania Veche si n-am intrat niciodata.

    Sunt curios ce produse ofera.

      (Citează)

  4. ce place la roman maaai, cu mancarica si voie buna sa fie.
    restul nu mai conteaza.

      (Citează)

  5. Nu puteau sa puna si ei o poza cu un candidat la primarie si totul sa fie gratis ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus