un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

LG G5 introduce opțional lista de aplicații

17 May 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

LG G5 a rezolvat una dintre problemele mari de care eu mă lovisem: absența unei liste de aplicații instalate, așa numitul app drawer. În varianta inițială, aplicațiile se instalau direct pe ecranele principale, ca la iPhone.

La iPhone e ok, că nu ai widgeturi. Mie, însă, îmi plac niște widgeturi de mail, de agendă, un calendar cu întreaga lună pe alt ecran, ecrane mai aerisite. Să așezi widgeturi printre iconițe de aplicații e o mare bătaie de cap și face totul să pară foarte aglomerat. Rezolvasem parțial problema punând toate aplicațiile instalate într-un folder, dar acum LG a reintrodus opțiunea de app drawer.

Settings > General > About Phone > Update Center > App Updates și am găsit acolo disponibile update-uri pentru “Home”, adică tema standard, dar și un nou Home & App Drawer. L-am instalat și poi, din Settings > Display > Home poți alege ce fel de sistem dorești. Activându-l pe cel cu app drawer ecranele s-au resetat la un nivel default, a trebuit să scot din nou shortcuturi și widgeturi, dar nu-i mare pierdere.

  4 comentarii

 1. E introdusa de vreo 2 saptamani.

    (Citează)

 2. Înțeleg corect că îl folosești ca telefon de zi cu zi? Dacă nu, te rog să ignori restul și chiar să ștergi comentariul meu :)
  Dar dacă, da, e telefonul tă de zi cu zi și pentru că de ceva timp îl tot urmăresc și eu și încă sunt indecis, te-aș ruga să-mi spui dacă tu, utilizator, ești mulțumit de el, de modul în care se comportă? Dacă ai vreo critică majoră la adresa lui?
  Vine cu bloatware mai puțin sau mai mult ca cele de la Samsung? Și pentru că am folosit HTC de ceva timp și m-am obișnuit cu HTC Car știi cumva dacă LG are o aplicație similară?
  Mulțumesc anticipat.

    (Citează)

 3. Maiculitza, atata chin si jale ca sa face ce face falimentarul de Windows Phone de la bun inceput.

    (Citează)

 4. Era app drawer-ul asta in Store-ul LG de cand l-am testat, acum vreo luna jumatate – cand l-ai testat si tu. :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus