un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

Cele mai bune oferte de la Stock Busters

17 Mai 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

În perioada 17-19 mai are loc Stock Busters-ul de primăvară, cu oferte din toate categoriile de produse vândute de eMAG. Cercetați-le pe îndelete aici.

Iată ce mi-a atras mie privirea:

eMAG are obiceiul de a mai introduce noi produse în ofertă, așa că uitați-vă și mâine prin pagina campaniei.

 

 

  3 comentarii

 1. 960GB care sunt vreo 890GB reali nu sunt chiar 1TB ;)
  acum 2 saptamani chiar am achizitionat acest SSD Patriot Blast, 960GB, 2.5″, SATA III cu 1.249,99 Lei si cu siguranta ma voi folosi de returul lor cu 30zile, nu ca sa beneficiez de oferta cu -150lei ci pentru ca nu face fata la viteza RCS-RDS de 1Gbps, fiind mult mai slab fata de Kingstonul vechi deci cu siguranta il voi schimba cu un SSD Kingston mai incapator, putin dai putin primesti!

    (Citează)

 2. in afara de niste prezervative la oferta, restul e …

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus