un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Da, acesta este un tort real și delicios!

26 Mar 2016  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Poate te-ai întrebat ce beneficii pot avea concurenții de pe la Masterchef, Bake Off, Vocea României șamd. Uite un exemplu de succes: Claudia Sima, locul 3 la Masterchef în cel mai recent sezon, a început să lucreze alături de Chef Foa la Flavours, unde va avea rolul de a face niște deserturi speciale.

Iată două exemple de deserturi pregătite de ea: un tort de ciocolată, cu o cremă tip mousse în care am putut simți și un pic de ghimbir și lime, foarte catifelat și fin la gust, și o piramidă din gogoși umplute cu cremă, unite acolo prin diverse creme și combinații de gogoși. O desfătare pentru ochi, o veste rea pentru greutatea ta.

flavours_chef_foa_07
flavours_chef_foa_08
flavours_chef_foa_10
flavours_chef_foa_22

Îți dai seama prin ce chinuri am trecut! Am fost forțat să mănânc acea întreagă felie de tort, plus vreo 3 gogoșele. E greu să fii blogger!

Chef Foa, care la televizor pare mai mereu cu capsa pusă, dar după o conferință Food Bloggers de anul trecut, unde a fost vorbitor, i-a convins pe toți cei ce l-au cunoscut că-i un tip foarte prietenos, vioi și amuzant, a găsit câte ceva pe acolo. Nu v-aș putea spune ce, n-am putut reține, pentru că 8 din 10 ingrediente nu le cunoșteam. L-am întrebat însă de unde a luat edamame, frunze de lime, kale, felii de cocos, o salată cu flori pe ea și tot felul de sosuri și mi-a spus că le cumpărase în acea dimineață din Dragonul Roșu, unde cică ar fi și un fel de piață.

Să dorm bine în weekend sau să merg acolo la 6 dimineața? Grea alegere!

    8 comentarii

  1. Imi placi din ce in ce mai mult radule :)) Devii mai “uman” de la o postare la alta. Mai ales la articolele astea mai relax :))

      (Citează)

  2. Iti inteleg “durerea”. Sotia mea face numai nebunii din-astea dulci dar alte combinatii ciudate (cidru si mere verzi, bere neagra si bacon). Daca esti curios, lasa-mi un mesaj si iti dau si link :) Crede-ma, cel cu bacon si bere neagra a facut furori desi majoritatea nu pot percepe mental combinatia

      (Citează)

  3. Eu nu văd nici un tort, doar pișcoturi ? Glumesc, arată tare bine, dar si pentru mine pe stomacul gol dimineața e chin sa citesc despre bunătăți, așa ca o să-mi fac cu mâna mea niște fulgi cu lapte. Howgh !

      (Citează)

  4. Cred si eu ca e greu să fii blogger. Iti iau eu locul, doar sa gust putin din tortul ala. Arata super bineeee

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus