un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Lenovo la MWC 2016

26 Feb 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

stand_lenovo

Lenovo a avut un stand mare la MWC, alături de Motorola și Medion, dar n-am văzut ceva remarcabil în afară de ultrabook-urile lor deja cunoscute, care arată foarte bine.

LENOVO PHAB

Phab are 7 inchi (mai exact, 6,98) pe diagonală și poate ar fi trebuit inclus la tablete cu 4G, dar Lenovo l-a pus în categoria phablet, adică “poți folosi asta ca telefon”. Are camere de 13 și 5 megapixeli, autonomie o zi, 3 microfoane pentru calitate bună a vocii, dar dezamăgitor este procesorul, un Qualcomm Snapdragon 410, un quad-core lansat acum doi ani. Rulează Android 5.1

lenovo_phab_04

LENOVO YOGA 3 PRO

N-am fost la lansarea din București a tabletei, acum câteva săptămâni, dar am văzut aici modelul. Îmi place, sunt fan al formei de tablete Yoga încă de la lansarea primei generații. Acel “cotor” îngroșat îți permite să ții bine în mână tableta și funcționează și ca stand sau suport. În plus, autonomia este destul de mare, 18 ore de utilizare.

Yoga Tab 3 Pro are ecran de 10,1 inchi la rezoluție 2560 x 1440 pixeli, iar procesorul este un Intel Atom x5-Z8500. În lateral tableta are și un proiector integrat, o idee mai veche Lenovo pentru segmentul business sau momentele când vrei să arăți cuiva fotografii.

lenovo_yoga_3_pro_01

MEDION S5504

Acest Medion este un exemplu bun pentru de ce Lenovo ar trebui să-și mai restrângă gama de produse și să păstreze doar acele modele ce pot avea succes în diversele lor nișe (sau măcar să nu le mai prezinte pe toate). Phablet de 5,5 inchi, dar cu rezoluție 1280 x 720 pixeli și baterie de 2500 mAh? Nu mulțumesc!
medion_s5504_01

LAPTOPURI LENOVO

Yoga 710, Yoga 900, Miix 310, Yoga 510 sunt diverse laptopuri convertibile fie prin detașarea ecranului, fie prin rabatarea sa peste tastatură.

 

LENOVO CONNECT

Lansat tot la Barcelona, serviciu Connect este unul de roaming global, Lenovo fiind operator virtual în multe țări. Câteva acorduri de roaming mai târziu, produsele echipate cu Lenovo Connect vor avea conectivitate în 110 țări prin serviciul și prețurile negociate de ei. Primul produs va fi tableta Miix 700, iar opțiunea va fi disponibilă în curând clienților din China și regiunea EMEA, deci probabil și în România.

  3 comentarii

 1. Mi se par atât de slabe produsele de la Lenovo… De nu-mi vine să mă apropii de ele… Chiar dacă bagă specificații bune, în scurt timp vezi de ce sunt așa ieftine…

    (Citează)

 2. Ar fi bine dacă ar scoate și telefoane la care nu apar pete galbene pe ecran o dată la 4 luni. Noroc cu garanția :-)
  Vorbesc de lenovo vibe x2

    (Citează)

 3. Am de la Lenovo doua tablete, Tab2 A7-30 si Yoga 8 cu Windows si un laptop. Toate merg impecabil. Eu ma declar multumit de produsele lor.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus