un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 ianuarie 2016

15 Jan 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

32 comentarii

 

Amuzant: Ministerul Afacerilor Interne face mișto de Smiley.

NSFW: Ashley Alexiss are ca ocupație “am fund mare”. V-am mai spus că așa e moda.

    32 comentarii

  1. referitor la aia cu infractoru, cand esti prost si viata e grea.

      (Citează)

  2. Impresionant numarul de vizitatori unici… Din cate am inteles din statisticile pe anul trecut, maximul intr-o zi fusese undeva pe la 60.000 nu?

      (Citează)

  3. @ Radu , recomand extensie de free VPN Hola pentru Chrome. Este free / nelimitat si poti sa o setezi sa se activeze doar pentru netflix.

      (Citează)

    • Si eu tot Hola Unlocker folosesc; face cam acelasi lucru ca si un VPN (din punct de vedere al accesului la Netflix). Daca vor cu adevarat sa blocheze VPN-urile, nu va merge nici Hola.

        (Citează)

    • Pe Hola mă bazez și eu ca să văd Colbert și Daily Show și Netflix SUA, dacă aș vrea să văd asta. Acum mi-e teamă să nu blocheze contul cu totul.

        (Citează)

  4. Cum as putea sa vad ce contine „catalogul” Netflix (ce se poate vedea din Romania), fara sa-mi fac abonament?

      (Citează)

  5. Giovani:
    referitor la aia cu infractoru, cand esti prost si viata e grea.

    “Daca esti prost de mic, cand esti mare doar te joci.”

      (Citează)

  6. Legat de Netflix si DNS-uri – eu folosesc o solutie gratis Tvunblock.com care merge foarte bine pe PC si tableta, dar nu si pe un TV smart LG de vreo 2 ani vechime – cand pun respectivele DNS-uri in router sau direct in TV, Netflix din TV imi da eroare. Voi aveti vreo solutie care merge bine pe TV ?

      (Citează)

  7. A propos de netflix, indiferent ce browser aș utiliza (edge sau Chrome), filmele nu-mi rulează decât la o rezoluție maximă de 720×480, deși am planul 4K și setările pe cea mai înaltă calitate a streamingului. Tot așa, bitrate-ul maxim pe care îl pot selecta în “meniul secret” este de 1750. La fel face și dacă utilizez aplicația netflix din Windows store. În schimb prin aplicația de PlayStation 3 și cea de android totul merge în 1080p fără probleme.
    A mai remarcat cineva această problemă?

      (Citează)

    • Mihai Băra:
      A propos de netflix, indiferent ce browser aș utiliza (edge sau Chrome), filmele nu-mi rulează decât la o rezoluție maximă de 720×480, deși am planul 4K și setările pe cea mai înaltă calitate a streamingului. Tot așa, bitrate-ul maxim pe care îl pot selecta în “meniul secret” este de 1750.La fel face și dacă utilizez aplicația netflix din Windows store. În schimb prin aplicația de PlayStation 3 și cea de android totul merge în 1080p fără probleme.
      A mai remarcat cineva această problemă?

      Rezolutia maxima pentru Chrome si Firefox e 720p.
      Rezolutia maxima pentru Edge si IE e 1080p.
      Planul ala 4K e pentru aplicatii dedicate, nu pentru vazut din browser. Totodata, iti trebuie si conexiune beton cu serverele Netflix.

        (Citează)

    • Si da-i cateva zeci de secunde (poate sa fie chiar si minute) cu filmul ruland pana detecteaza ca ai conexiune mai buna si schimba pe 720p sau 1080p.

        (Citează)

  8. cam ce costuri ai la hosting?

      (Citează)

  9. A lovit bine articolul cu Therme, seara cand am vorbit cu mama imi spunea ca a citit pe net un articol foarte documentat, imi dadea citate, evident, cu tot cu share pe fb.
    Cu numarul de comentarii (noi) cum ai stat?

      (Citează)

    • Raportat la numărul de vizitatori, nu așa multe. Vreo 60 de comentarii de la utilizatori veniți prima oară, dar și multe dubioșenii.

      Mulți oameni se cred pe site-uri de ziare sau pe bloguri din alea unde pot înjura ce vor.

        (Citează)

  10. Ce tutorial… Smartflix si gata

      (Citează)

  11. Ce ai de pregatit la tutorial??
    1. faci abonament la unotelly, urmezi instructiunile de configurare
    2. faci abonament la netflix, platesti cu card romanesc, merge
    3. te uiti la filme pana te plictisesti

      (Citează)

    • Eu mă bazez pe extensia Hola de browser, dar făceam un tutorial video care întâi trebuie montat.

      Sunt multe variante, asta mi se pare cea mai rapidă și simplă.

      Caut ceva și pentru smart TV, ceva de pus în router, probabil.

        (Citează)

  12. Sabotor:
    Si da-i cateva zeci de secunde (poate sa fie chiar si minute) cu filmul ruland pana detecteaza ca ai conexiune mai buna si schimba pe 720p sau 1080p.

    Știu și eu diferențele de rezoluție între Chrome și Edge, am postat doar după ce m-am informat temeinic. L-am lăsat câteva minute bune și mai mult de 720×480 nu vrea nici mort pe PC, asta pe conexiune gigabit de la RDS, pe fir. În același timp, aplicația de PlayStation 3 comută în câteva secunde pe 1080p și rămâne constant acolo, prin wireless b/g, deci 2.4 GHz, că hardware-ul PS3 nu știe mai mult. Am testat și la un prieten, fiberlink-ul cel mai ieftin, aceeași situație. Amândoi suntem din Brașov, pe RDS.
    Am citit pe undeva cum că netflix ar restricționa în unele zone streaming-ul pe PC la SD pentru a preveni posibilitatea piratării facile a conținutului. O fi vreo prostie, nu știu, ceea ce văd este că HD-ul e no-go pe PC pe aici.

      (Citează)

    • Am mai auzit la cineva că nu a trecut de la SD la HD decât după o noapte. Încearcă și un incognito window sau altceva, o fi vreun cookie.

      Dacă nu merge, scrie-le, poate nu s-a setat bine abonamentul tău.

        (Citează)

  13. Nebunia Netflix incepe, gata renunta lumea la televiziune.

      (Citează)

  14. Da si pe mine m-a adus Therme aici.
    Voiam sa vad unde este, ca sa ma duc sa-mi marchez teritoriul.

      (Citează)

  15. Referitor la acel tutorial foarte complicat in care vei explica cum sa folosesti un vpn sau ce este un dns poti incerca https://www.smartflix.io/ care face totul usor pentru orice noob :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus