un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 28 octombrie 2015

28 Oct 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

F64 a înregistrat vânzări de peste 9,5 milioane de lei, cu 4.029 de comenzi, de Black Friday Pro în cele trei zile de promoție. (fără link!)

Honeywell îl va aduce în România pe Eric A. Cornell, Laureatul Premiului Nobel pentru Fizică în 2001, în cadrul unui program special organizat la Universitatea Politehnică București. În zilele de 10 și 11 noiembrie, studenții și cadrele universitare vor participa la mai multe sesiuni cu Profesorul Cornell, primul Laureat al Premiului Nobel care vizitează UPB în această calitate. (fără link!)

În continuare primesc comunicate ce nu pot fi văzute și online, ca să citiți voi toate detaliile în caz că vă interesează. 

    9 comentarii

  1. “Apple estimează că va face 75 miliarde de dolari de sărbători. Nu mai inovează, nu se mai vinde, e clar pe ducă, știți voi…”

    Eu zic ca ar trebui reformulate asa: Nu mai inoveaza, dar se vinde in draci. Nu e pe duca, dar nici nu au habar ce sa faca cu banii pe care ii scot. Practic stau in 3 produse: unul care aduce bani din greu (iPhone, cam 65% din venituri), unul stationar – Mac-urile si unul in cadere libere – iPad-ul. La asta se mai adauga serviciile si alte activitati anexe, dar alea sunt firimituri.

    E ciudat sa faci si sa ai atatia bani si sa nu poti genera si alte centre de profit. Dar, daca merge sistemul, de ce nu…

      (Citează)

    • De ce zici asta? Le generează, dar nu imediat și mai bine așa, că nu se aruncă să scoată imediat pe piață ceva nou.

      Cel mai nou centru este Apple Watch. Poate nu merge bine, nu știu, dar au încercat.

      Apple Music e un alt exemplu de serviciu nou lansat. 6 milioane de clienți plătitori după o lună.

      Ei au inventat tabletele. Acum au adus și iPad Pro. Mai stai un pic, poate scot vreun smart TV, o mașină șamd.

      La câți bani au, ar putea cumpăra orice companie mare, indiferent de domeniu, dar fiecare cu strategia lui.

        (Citează)

  2. Mai sunt vreo 4-5 omuleti. Sa vedem ce parere au si ei. :D

      (Citează)

  3. Că tot veni vorba de Steam, nu faci rost de un Steam Link să ne arăți și nouă cum merge?
    http://store.steampowered.com/app/353380/

      (Citează)

  4. “După un router în parteneriat cu TP-Link, Google introduce și unul făcut cu Asus în seria OnHub. Tot scump este. ”

    E inutil ca router. Functii de baza care le regasesti pana si la cel mai ieftin router nu se regasesc la Google OnHub. Faptul ca mai si costa o avere e cireasa de pe tort.

    http://www.smallnetbuilder.com/wireless/wireless-reviews/32823-google-tp-link-onhub-router-reviewed?start=1

      (Citează)

  5. BB-8 are pret nesimtit, este 130 de lire in Anglia si 150 de euro in Germania. “decat” vreo 40% adaos pentru F64, taxa de prosti care nu stiu sa-si comande de pe amazon.

      (Citează)

  6. Si ASRock introduce cel mai puternic router de gaming din lume. Diferenta e ca ASRock se poate comanda deja la Altex / MediaGalaxy. Toate sunt “cel mai puternic”, si cele de la Netgear si Linksys.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus