un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Unboxing: mi-a sosit exemplarul jocului Exploding Kittens

11 Aug 2015  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

N-am spus nimic până acum pentru că voiam să o surprind pe Matilda, dar în februarie am fost printre cei ce-au contribuit la campania de strângere de fonduri pentru Exploding Kittens, jocul de cărți creat de trei oameni, dintre care unul este tipul de la The Oatmeal, un site foarte mișto.

Câteva linkuri:

Campania a spart atunci toate recordurile. Voiau să strângă 10.000 de dolari, au strâns 8.700.000 de dolari.
finantare_exploding_kittens

Iată niște statistici dintr-un email primit recent, când m-au anunțat că-mi trimit pachetul:

L-au trimis pe 31 iulie și-l așteptam prin septembrie. A venit pe 3 august în București, am primit aviz de la Poștă, m-am dus acolo abia ieri (dacă știam că-i Exploding Kittens, mă duceam de atunci). Apropo de Poștă, nu le mergeau calculatoarele, nu că ar conta, evidența coletelor este pe hârtie, dar pe mulți dintre cei ce intrau îi întâmpinau cu un călduros “nu stați dacă aveți facturi, nu merg calculatoarele”, spus pe un ton de dojeneală, de parcă respectivul om ar fi un prost că nu vede că nu merg calculatoarele. Fără alte detalii despre când se repară, fără un “ne cerem scuze”. Din când în când doamna de la ghișeu răcnea către șefa ei care se găsea la vreo 10 metri în altă cameră pe subiectul unui client refuzat care apoi a avut niște probleme cu un colet sau ceva așa. Chestii tipice de Poștă…

Iată cum arată jocul în unboxingul făcut de mine:

Și câteva fotografii:

Și cum se joacă, de pe site-ul oficial ExplodingKittens.com

Citește și: despre cartea How To Tell If Your Cat Is Plotting To Kill You

    13 comentarii

  1. mie imi place la Posta romana. unde mai gasesti masina timpului?

      (Citează)

    • Cine te lasa sa trimiti albine vii, pui vii de o zi (din aia galbeni), porumbei sau papagali ? Raspuns : Posta romana . P.S.: Stiu pentru ca am citit regulamentul lor de cateva ori facand cozi acolo :)

        (Citează)

  2. Buna! E foarte foarte foaaaaaaarte tare jocul. Cum as putea sa intru si eu in posesia unui joc (sa il cumpar)? Mi-ar placea sa ii cumpar prietenului meu cadou de ziua lui/Craciun/alta ocazie. Sa il folositi cu placere!

      (Citează)

    • După ce trimit pachetele celor 200.000 de finanțatori, se va putea și comanda jocul în mod normal, bănuiesc. Probabil că-l va aduce Red Goblin.

        (Citează)

  3. Tot pe 3 august a ajuns și la mine. Am primit în plus NSFW deck – sunt alte imagini pe cărțile de joc, au aceleași funcții, combini pachetele și poți juca în 9.

    Pentru prima oară în istorie am înțeles ce scria (de mână, bineînțeles) pe avizul de la poștă. De coadă n-am scăpat. Facturile se plăstesc la ghișeul de unde ridici colete, iar toată lumea plătește utilitățile la poștă, nu de acasă pe Internet, pentru că…

      (Citează)

    • Că nu plătește pe Internet înțeleg, dar de ce la Poștă și nu la Bancă sau la sucursalele utilităților, unde poți fi tratat ca un om normal?

        (Citează)

  4. ultima poza : l-ai si rupt deja ?

      (Citează)

  5. Irina:
    Buna! E foarte foarte foaaaaaaarte tare jocul.Cum as putea sa intru si eu in posesia unui joc (sa il cumpar)? Mi-ar placea sa ii cumpar prietenului meu cadou de ziua lui/Craciun/alta ocazie. Sa il folositi cu placere!

    EK a fost disponibil doar pentru cei care au sustinut proiectul in luna Februarie 2015. Nu se poate comanda din retail, inca. Pe site-ul lor exista o sectiune de pre-order, unde iti poti lasa adresa de mail si sa te anunte cand va fi disponibil: http://www.explodingkittens.com/#order .

      (Citează)

  6. @Melk: tocmai vroiam sa zic ca ma gandesc la Rule 34.
    9gag, you have ruined me…

      (Citează)

  7. Oarecum offtopic.

    Pentru niste prostii birocratice am fost nevoit sa trimit la o Autoritate Nationala un document prin Posta Romana.
    Am printat eu ce aveam de printat si m-am dus sa le expediez. Am cerut un plic si un timbru. “Nu avem plicuri”
    Am ramas cu gura cascata.
    “Posta nu se ocupa cu trimis scrisori?”
    “Ba da, dar nu avem plicuri”.
    Sah-mat!

      (Citează)

  8. pisici…de pe amazon nu imi trimite in Romania

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus