un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Limonadă și înghețată gratuită în showroom la PC Garage

11 Aug 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

15 comentarii

Am fost ieri la sediul PC Garage pentru a ridica o comandă de tuburi de aer comprimat (le folosesc tot mai des, sunt utile prin casă inclusiv pentru curățenie) și am fost întâmpinat cu masa de mai jos:
pc_garage_stand_1
pc_garage_stand_2pc_garage_inghetata

Adică orice client poate să bea o limonadă, să-și facă un frappe (erau acolo ness, lapte și blender vertical), să ia un fruct, apă sau chiar și înghețată. Fiecare angajat de la recepție are lângă el un frigider cu înghețată La Strada și, dacă vrei, îți dă una gratuit. M-a întrebat și pe mine domnișoara de acolo dacă vreau o înghețată, dar am refuzat, nu era trecut încă de ora 12.

Oricum, frumoasă ideea lor și un mare bonus pentru cei ce merg prin căldură până acolo ca să-și ridice produsele. Eu vă sfătuiesc în continuare să comandați cu livrare pentru a beneficia de perioada de 14 zile calendaristice în care puteți returna produsul, dar dacă veți cumpăra ceva pentru care nu-i cazul, gen tuburi de aer comprimat, măcar vă așteaptă în showroom cu o limonadă. Habar n-am cât timp mai ține standul acolo.

Apropo, PC Garage vinde becuri LED produse în România de Electromagnetica, le au și expuse acolo.
becuri_electromagnetica

    15 comentarii

  1. Si anul trecut era la fel, numai ca de mai devreme. Saptamana trecuta cand am fost sa ridic un router de la ei inca nu aparuse inghetata :)

      (Citează)

  2. Ai folosit cumva becurile LED din articol? Eu inca am economice de la Osram, dar as vrea sa le schimb si nu stiu cat de bune sunt cele de la Electromagnetica.

      (Citează)

    • Aia nu va ști nimeni decât peste vreo 5 ani. Am luat recent unele Lexman (singurele acceptabile de la Leroy Merlin) și par ok, o să scriu despre ele.

      La becuri… cum ți-e norocul. Păstrează bonul pentru garanție.

        (Citează)

    • Si-mi fac si blog, ca nu se stie, poate primesc un set gratis :) (pentru cine stie povestea)

        (Citează)

  3. Spune mai multe despre tuburile de aer comprimat…cum le folosesti si pentru ce?

      (Citează)

  4. Ce drăguț, cum se gândesc ei la client!

    Păcat că nu dau doi bani pe tine după ce ieși pe ușă… ;)

      (Citează)

  5. Becurile sunt mai scumpe decat cele din IKEA, nu merita decat din patriotism.

      (Citează)

  6. Radu, vezi ca ai uitat sa anunti promotiile de la emag.

      (Citează)

  7. Radu:
    Spune mai multe despre tuburile de aer comprimat…cum le folosesti si pentru ce?

    sa curete chestii de praf. eu, de exemplu, le folosesc la curatat laptopuri/unitati.

      (Citează)

    • Pentru praf în calculator (de exemplu bagi tubul în sursă și sufli și în ea sau în coolerul procesorului), în aspirator (am înfundat unul de l-am și aruncat, dar până la acea etapă l-am resuscitat un pic suflând aer direct în pompă, să mai scoată gletul de acolo – și a ieșit un nor alb) și în alte locuri din casă.

      Uneori folosesc ca să suflu praful de pe diverse obiecte ce sunt mai greu de șters cu cârpa. Altădată am suflat aer în timp ce altcineva dădea o gaură în perete ca să redirecționez praful de ieșea din gaură în lateral.

      Suflu un pic și în ventilatoarele de la laptop, mai în router etc.

      PC Garage vinde vreo 4 tipuri: http://www.pcgarage.ro/cauta/aer+comprimat

      Ăla la 31 de lei ar fi cel mai bun, zic review-urile. Eu am luat acum două de 9 lei. Un astfel de tub ieftin nu ține foarte mult (am avut anterior altă parcă și a ținut mult mai bine), dar prefer să iau trei tuburi de 9 lei decât unul mare de 31, probabil că ies mai bine. Cel la 18 lei nu merită, practic plătești dublu la bani pentru doar 50% la cantitate în plus.

        (Citează)

  8. Gaelex:
    Becurile sunt mai scumpe decat cele din IKEA, nu merita decat din patriotism.

    Daca IKEA facea becurile in Suedia…

      (Citează)

  9. pro tip, ca sa nu faci mizerie cand dai vreo gaura in perete e mai usor sa tii aspiratorul (furtunul, evident) in imediata apropiere a gaurii pe tot parcursul executiei.

      (Citează)

  10. Daca beau limonada, promite Cel sa imi vanda un televizor intreg, fara display spart?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus