un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pisica plănuiește să te omoare?

23 Nov 2012  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Urmăriți site-ul The Oatmeal? Ar trebui, tipul desenează niste comics-uri foarte amuzante și foarte moderne. Citiți-le pe toate.

Recent a publicat o carte de desene intitulată How To Tell If Your Cat Is Plotting to Kill You. Are multe pagini și include și un poster. Costă până în 10 dolari pe Amazon SUA, că de acolo am luat-o.

Este suficient de amuzantă încât să fie un cadou inedit de Crăciun pentru cineva iubitor de pisici. O terminați de citit cam în 30-60 de minute, dar veți râde bine de tot și sigur vor fi multe situații în care să spuneți “omg și pisica mea face fix la fel!”. Pentru 10 dolari și pentru iubitorii de animale, merită luată.

O găsiți pe Amazon și dacă o comandați acum va ajunge la un Oficiu Poștal până în Crăciun. A mea a sosit în mai puțin de 3 săptămâni de la comandă. Cu tot cu transport m-a costat 16 dolari.

    7 comentarii

  1. Iii-uuu, tu faci sex de fata cu pisica? (Sau, ma rog, te uiti pe internet?)

      (Citează)

  2. Partea cu bobcats a fost naspa si e aproape jumatate de carte. Mult mai buna prima carte a lor: 5 Very Good Reasons to Punch a Dolphin in the Mouth

    Si apoi, de ce amazon cand poti bookdepository cu free shipping?

      (Citează)

  3. mi-am luat-o si eu, trebuie sa ajunga zilele astea :)

      (Citează)

  4. @Skandalouz ei, asta l-am intrebat si eu dupa. Apoi am facut niste calcule: se pare ca la majoritatea cartilor iei mai ok daca le iei de pe amazon.com, cu tot cu shipping, decat de pe bookdepository (in lire) cu free shipping. Daca mai cumperi carti online, iti sugerez sa le verifici comparativ pe amandoua – vezi unde iesi mai bine. De altfel, tot in 2, 3 saptamani iti ajung.

      (Citează)

  5. @Matilda: eu fac comparatie si cu bookdepository.com (are preturi mai mici decat co.uk). Apoi, inainte de a-i cumpara amazonul, livrau in 5 zile. Acum au ajuns intr-adevar la 2 saptamani si au crescut si preturile. :(
    Imi convine iarasi ca ajung direct la birou cartile si nu trebuie sa ma duc la posta. (cele de la amazon nu stiu unde ajung, poate e la fel si la ei)

    Am comparat acum chiar cartea asta:
    Amazon – 42% reducere oferita + transport = 16.68$
    BD.com – 13.70$
    BD.co.uk – aici nu mai e in stoc si nu mai apare pretul.

    P.S. http://www.youtube.com/watch?v=Q06wFUi5OM8 in caz ca nu-l stiai :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus