un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante – 25 iulie 2015

25 Jul 2015  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Iată niște articole bune din ultima perioadă:

  7 comentarii

 1. Salut,
  Cred ca ai uitat sa tastezi un “1” cand ai scris “sa scri ca Maria Grapini”.

    (Citează)

 2. Articolul: ‘Trei milioane de ruși au trecut în sărăcie’ e mincinos, eu cred ca au trecut cu mult mai multi.

    (Citează)

 3. nwradu:
  Așa a ieșit din Grapinizer.

  Scuze, nu mi-am dat seama a doreai sa scrii in grapineza.

    (Citează)

 4. Reabilitarea termica este o mafie, cum sunt toate proiectele facute pe bani europeni, trebuie sa folosesti firme “aprobate” si astea au niste preturi si de 4x mai mari decat cele care nu capuseaza pe langa primarii. Iar materialele folosite, cele mai ieftine termopane.

  Intr-un bloc sunt intotdeauna cativa care si-au pus deja termopane, in cretinismul lor firmele astea vroiau 2 chestii in anii trecuti:
  – sa dea jos termopanele tale bune, 5 camere, cu gaz intre ele si sa iti puna gunoaie cu 2 camere si goale
  – sa plateasca blocul pentru toate apartamentele, chiar daca au deja termopane

  Noi de exemplu am renuntat sa ne facem izolare termica pe bani europeni. Administratorul nostru e un prost, in loc sa ii rasara si lui masina noua in parcare a preferat sa nu arunce banii asociatiei pe gunoaie.

    (Citează)

 5. Fiatul 500 e o porcarie. Costa cat doua Matizuri si nu ai mai mult loc de bagaje. Exista o mafie a producatorilor de automobile, care investesc numai in marketing, ca sa prosteasca cumparatorul nevinovat si fara experienta. Mai bine cumparati masini la mana a doua si le inmatriculati pe Bulgaria decat sa le dati acestor escroci taxe si comisioane in targ.

  PS: Vand Volvo S40 benzina, full fara piele, astept provincia.

  PPS: no 2c were given today.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus