un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Winter is coming, versiunea ciobănească

19 Jun 2015  ·

GÂNDURI  ·

23 comentarii

Haha, uite că se întoarce Ghiță și cred că o face cu cel mai bun spot de până acum! Tocmai ce erau discuții pe net că n-au mai fost reclame cu el.

Mi se pare super tare clipul, mai ales cum stă la final rezemat în toiag și zice “vine iarna”.

sursa: Arhiblog.

    23 comentarii

  1. amice troll, esti de la tara…si nu in sensul bun al omului muncitor.
    on: astia parca sau dezis de ghita dupa ce a pozat alaturi de ponta(parca)

      (Citează)

  2. speedy.gonzales

    19/06/2015 la 8:37 PM

    PISCOTAR !!!
    reclama asta a aparut pe multe bloguri in cursul dupa-amiezii de vineri, asa ca a primit bani ptr a o publica.

      (Citează)

  3. speedy.gonzales:
    PISCOTAR !!!
    reclama asta a aparut pe multe bloguri in cursul dupa-amiezii de vineri, asa ca a primit bani ptr a o publica.

    Nu e ma, n-auzi ca la articolele publicitare apare tagul PUBLICITATE la etichete. Cum n-a trecut nimic, sigur nu e articol publicitar.

      (Citează)

  4. Troll si Gonzales eu zic ca sunteti pe domeniul lui si face ce vrea, nu te obliga nimeni sa intri aici, m-am saturat de mascarici care stiu ei mai bine ce si cum trebuie facut.

      (Citează)

  5. unde sunt discutiile? ce am ratat….? off

      (Citează)

  6. mircea (primul)

    19/06/2015 la 10:37 PM

    Ba, eu nu sunt de acord cu multe de p-aici si ma manifest in consecinta, dar sa ii tii cont la bani, ca e publicitate sau nu mi se pare ca trebuie sa ai creierii terci. Te fte grija de niste lucruri care n-au nici o treaba cu motivul pentru care intri pe blog. Marsh acas!

      (Citează)

  7. Si totusi, daca ar fi reclama platita care e problema? Are tot dreptul din lume sa faca asta, a muncit sa aduca blogul la acest nivel, asadar este cazul sa aiba si de castigat. Cati dintre voi sunteti dispusi sa sacrificati cateva ore pe zi ca sa scrieti articole documentate? Nu comentez prea des pe acest blog, cu toate ca este singurul pe care il citesc, dar deja se exagereaza, de ce nu va vedeti fiecare de treaba voastra si nu va mai interesati daca este un articol platit sau nu.

      (Citează)

  8. dw:
    Troll si Gonzales eu zic ca sunteti pe domeniul lui si face ce vrea, nu te obliga nimeni sa intri aici, m-am saturat de mascarici care stiu ei mai bine ce si cum trebuie facut.

    Tu nu intelegi ca reclamele cu ghita sunt o insulta la adresa poporului roman? Cine e vomafone? O companie care e gata sa dea faliment daca nu ar avea muntele de bani facut inaintea rds-ului. Vrei o reclama facuta cu cap? Pai uita-te la ce reclame are rds cu belgravistan boss, acolo e trolling de calitate nu ce face vomafone.
    Ce respect sa ai pt unu care ia bani de la cea mai jegoasa companie de telecomuncatii?

      (Citează)

  9. Nici nu stiu ce e mai amuzant, clipul sau comentariile de aici.

    http://alltheragefaces.com/img/usercreated/4f74d22c30208.png

      (Citează)

  10. Reclama e misto tare:)

      (Citează)

  11. mircea (primul)

    20/06/2015 la 7:39 AM

    Shefu, reclama nu e o insulta asa cum nici las fierbinti nu e o insulta. Poporul roman asta este, oricate comenzi de apa plata si mancare de pisici am da la emag.

      (Citează)

  12. Eu cred ca de fapt Ghita e fan True detective…

      (Citează)

  13. Ce sa faca si astia din Mccann, in lipsa de alte idei l-au reciclat pe tristul Ghita.
    Va dati seama ce revelatia a avut copywriter-ul sau ala care a venit cu ideea “originala” de a baga la final replica “Vine iarna..”? Parca ii si aud vorbind pe creativi in brainstorming, “cu replica asta lovim direct in corporatisti”, – target-ul Vodafone.
    Bravo bai creativilor, ati mai pacalit odata clientul! O sa va luati salariul. Mai departe vom vedea daca o sa-i pacaliti si pe corporatisti, cu astfel de clisee preluate din online.

      (Citează)

  14. Winter is always comming, hm asta e, ma indoiesc de faptul ca ar avea si semna lin varf de munte pentru a putea descarca 4 GB de informatie, si daca are te cam rupe la bani.

      (Citează)

  15. Desi reclama vodafone e haioasa, totusi angajatii orange sunt nervosi. Ii poti oare multumi pe toti?

    Hm…

      (Citează)

  16. Cum adica sursa e arhiblog?

    Radu isi considera cititorii retardati.

    Sursa e contractul tau cu vodafone.

    Pune dracu un P mare in titlu ca nu e nicio rusine sa faci bani…

      (Citează)

  17. Trăim în Românica și asta ne ocupă tot timpul.
    Minunată reclamă, tovarășe.

      (Citează)

  18. @Unu Vodafone e o companie care la nivel global valoreaza 98 MILIARDE de dolari. Din pacate e greu sa ii multumesti pe toti dar e bine ca avem alternative. Nu le folosesc serviciile, in trecut am folosit serviciile lor pe termen scurt si nu am avut probleme.
    Reclama mi se pare mincinoasa pentru ca fac reclama la un serviciu 4G care ar fi functional in varf de munte. Ghita e un simpatic, din cate am citit e din comuna Jina, Sibiu . La vodafone pe site la harta de acoperire nu apara ca comuna Jina ar beneficia de acoperire 4G si nici comunele din apropiere.
    Accesul la internet si telefonie mobila in Romania e foarte accesibil si de calitate

      (Citează)

  19. lucian: on: astia parca sau dezis de ghita dupa ce a pozat alaturi de ponta(parca)

    S-au dezis de implicare în politică, nu de Ghița sau de Ponta.

      (Citează)

  20. speedy.gonzales:
    PISCOTAR !!!
    reclama asta a aparut pe multe bloguri in cursul dupa-amiezii de vineri, asa ca a primit bani ptr a o publica.

    N-au trecut cele două zile, conform regulamentului blogurilor, după care poți prelua un clip sau o informație văzută la alții pentru a nu se considera publicitate? Sau erau 5 zile, am uitat…

      (Citează)

  21. Unu: Tu nu intelegi ca reclamele cu ghita sunt o insulta la adresa poporului roman? Cine e vomafone? O companie care e gata sa dea faliment daca nu ar avea muntele de bani facut inaintea rds-ului. Vrei o reclama facuta cu cap? Pai uita-te la ce reclame are rds cu belgravistan boss, acolo e trolling de calitate nu ce face vomafone.
    Ce respect sa ai pt unu care ia bani de la cea mai jegoasa companie de telecomuncatii?

    Să știi că am luat bani de la toate, nu țin părți.

    Insultă la adresa poporului român? Poate doar pentru cei care au venit de la stână și nu vor să se afle asta, că le-o fi teamă că apoi fac prietenii mișto de ei “asta face bă tac-tu acolo, stă cu câinele și păzește oi?”, dar chiar și așa este doar un complex nejustificat.

    Poporul român are și ciobani. O meserie grea, eu n-aș face-o, dar nu văd nici o rușine în asta.

    Cât despre campania Ghiță, e dată ca exemplu de succes și prin străinătate, făcând parte din tipul campaniilor în care se creează o vedetă pentru a arăta cum merg lucrurile, iar brandul îl vezi doar secundar, la final. E o diferență față de campaniile cu un tabel cu cifre “iată ce poți obține” și oameni distrându-se într-un loc idilic. Pentru că, până una alta, Ghiță chiar e un om real, cioban, trăiește unde-l vezi, are stână, oi, câini, tabletă, iar înjurăturile pentru un om care face o muncă grea în vârf de munte sunt de pomană; spun mai multe despre cei ce-l înjură decât despre el.

      (Citează)

  22. dw: Reclama mi se pare mincinoasa pentru ca fac reclama la un serviciu 4G care ar fi functional in varf de munte. Ghita e un simpatic, din cate am citit e din comuna Jina, Sibiu . La vodafone pe site la harta de acoperire nu apara ca comuna Jina ar beneficia de acoperire 4G si nici comunele din apropiere.

    Reclama spune că ai HBO GO la abonamentele RED și îți spune asta printr-o vedetă creată de ei. E mai scump decât să ți-o spună printr-un text pe ecran, dar mai amuzant.

    Chiar ce semnal are Ghiță la el nu știu și nici nu cred că i-a păsat cuiva prea mult, că doar oamenii înțeleg că e o reclamă și care-i mesajul ei. Au fost Cabral și parcă și Piticu acolo, poate găsești în articolele lor informații despre semnal.

      (Citează)

  23. Cred ca mai important decat reclama in sine este ca cei de la Vodafone sunt singurii care ofera serviciul HBO GO contra unei taxe lunare de 3,5 euro celor care nu au un abonament la un furnizor de cablu TV, ceea ce cred ca este unic in lume. In SUA HBO NOW este 15 $/luna.

    Mai multe detalii am scris aici: https://www.stefanblog.com/2015/06/hbo-go-vodafone.html

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus