un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Trei produse bune din trei magazine diferite

6 Jun 2015  ·

GÂNDURI  ·

15 comentarii

S-au mai strâns chestii bune pe care vreau să vi le arăt:

Napolitane cu ciocolată Rondissimo de la Lidl – vreo 3,94 lei la Lidl.
rondissimo_lidl_1

rondissimo_lidl_2

Le găsiți permanent la Lidl, inclusiv în varianta cu ciocolată neagră, iar eu le mănânc de zici că-s semințe sau popcorn. Merg bine la cafea, dar și fără ea, iar când deschid o cutie cu greu mă opresc din mâncat. Am ajuns deja să cumpăr câte două de câte ori trec prin Lidl.

Cookies cu fistic, migdale și unt – 20 de lei la Marks & Spencer Food.

Un alt produs despre are mi-am spus că voi lua de câte ori ajung pe la Marks & Spencer Food (ceea ce e destul de rar, că au magazine doar în Plaza și Mega Mall). Pe acestea le-am luat din Mega Mall ca să vedem cum sunt, eu fiind mare fan fistic și cookies mai moi. Au fost geniale, le-am mâncat cu mare plăcere.

Ulei Terra Creta, 3 litri – 87 lei la Mega Image.
ulei_terra_creta

Acesta mi se pare cel mai bun ulei de măsline din Grecia (or fi și altele simandicoase, dar aici vorbesc de mărci din comerțul normal). Noi folosim Terra Creta de vreo 4-5 ani, aducând bidoane de 5 litri atunci când cineva din familie merge cu autocarul în vreun concediu în Grecia, dar acum este prima oară când îl văd și în România.

Eu l-am văzut în magazinul din intersecția Eminescu / Calea Moșilor, dar pe acesta îl puteți cumpăra și online de la eMAG Supermarket la litru sau la trei litri.

    15 comentarii

  1. Lidl are produse foarte bune, niste biscuiti cu unt facuti tot de Sondey au facut ravagii :D

      (Citează)

  2. Interesant uleiul ala, am sa-l incerc si eu. In ultima vreme Mazza da rateuri. (si alte marci, nu doar ei)

      (Citează)

  3. uleiul e f. bun si il gasesti si in magazinul duty free din vama veche, il gasesti la 35-40 lei la 1 L

      (Citează)

  4. ar fi interesant de stiut cum determinati voi calitatea unui ulei de masline.

      (Citează)

  5. Cel mai bun ulei de măsline este cel pe care ni-l trimite un prieten grec. Are livada de măslini și producție proprie de ulei. Cumpărăm o data pe an cam 20 de litri. Este cel mai bun ulei de măsline pe care l-am mâncat vreodată. Nu este amar, are o aroma intensa, minunata. Mulțumim și pentru recomandări. O sa încercăm cat de repede se poate biscuiții cu fistic.

      (Citează)

  6. @Aura, nu pui si tu un link de profitshare catre livada prietenului grec? As fi interesat sa cumpar cativa litri de ulei…

      (Citează)

  7. Cea mai buna telemea o iau de la o stână din munții lotrului.
    Tu de unde o iei, Aura?

      (Citează)

  8. deplictis:
    Cea mai buna telemea o iau de la o stână din munții lotrului.
    Tu de unde o iei, Aura?

    probabil de la sursa

      (Citează)

  9. Aura: Cel mai bun ulei de măsline este cel pe care ni-l trimite un prieten grec. Are livada de măslini și producție proprie de ulei.

    Mulțumim, dar cum noi nu-l putem încerca, să revenim la uleiuri disponibile în comerț.

      (Citează)

  10. gogu:
    ar fi interesant de stiut cum determinati voi calitatea unui ulei de masline.

    Se poate bea sau gusta cu pâine. Mai contează și din ce zdrobire este făcut, ce textură și transparență are și evident ce gust dă mâncării.

      (Citează)

  11. gogu:
    ar fi interesant de stiut cum determinati voi calitatea unui ulei de masline.

    daca are trecuta pe el aciditatea de obicei este un ulei de masline mai bun (0.2% aciditate cel mai ‘virgin’ , 0.2-0.6 foarte bun) si de obicei acest indicator nu prea este trecut pe sticlele/cutiile comercializate pe scara larga la noi.

      (Citează)

  12. Mi-ai starnit curiozitatea, asa ca am trecut aseara prin Lidl si Mega:
    http://prntscr.com/7g0qqq

    Uleiul pare intradevar bun. De napolitane inca nu m-am atins, dar precedentele experiente cu dulciurile Sondey au fost placute.

      (Citează)

  13. Sunt bune si napolitanele, au o singura problema – se termina repede! Nici nu am deschis pachetul cum deja a disparut un rand de napolitane :) Bine ca am luat 2 pachete.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus