un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sârbii ar trebui să se simtă jigniți de Robbie Williams, nu noi

7 Jun 2015  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Victimizarea noastră a ajuns atât de departe încât unii nici nu mai observă că nu-i vorba despre ei. Caz concret: Robbie Williams încurcă Serbia cu România, spunând “Hello România. Let me entertain you, pe 17 iunie, la Belgrad!”

Ce-a înțeles lumea? Că Robbie Williams (în fine, stafful său de social media) a încurcat București cu Belgrad. Înainte ne încurca lumea cu Budapesta.

Ce s-a întâmplat de fapt? Robbie Williams chiar are concert pe 17 iunie, în Belgrad, așa cum scrie în mesajul său. Pe 17 iulie va concerta în București.

Cine ar trebui să se simtă jigniți? Sârbii. R.W. le-a încurcat țara cu România, iar mesajul este în română, nu în limba sârbească. Citiți mai cu atenție înainte să dați cu parul.

robbie_williams_belgrad

Doi la mână, n-am înțeles niciodată de ce oamenii au așa așteptări mari de la cântăreți. Sună ciudat, dar eu nu mă aștept ca omul să știe sau să-i pese unde cântă. Are probabil un concert la fiecare 3 zile, e ca o maimuță dresată care e dusă de mână pe scenă și acolo face show. Iar lumea pentru asta dă banii. Da, e dubios să nu poți reține unde ești acum, dar artistului nu cred că-i pasă și nu înțeleg de ce ne-ar păsa nici nouă. Sau fanii au impresia că de fapt iubește România și ar fi cazul să o arate?

Propun ca sârbii să aibă pancarte și să scandeze “Robin Williams” și gata, vor fi chit.

    10 comentarii

  1. Bine ca nu aveam nici o intentie sa merg la concertul lui, mucii astia in fasole m-ar fi convins sa arunc biletul. Pentru ca inca exista idioti imbecili care nu-s in stare sa faca o organizare ca lumea.

      (Citează)

  2. Da, sunt sigur că dacă aveai bilet l-ai fi aruncat pentru atât.

    Cei care fac social media nu se ocupă și de organizarea concertelor, e altă treabă acolo.

      (Citează)

  3. Nu e 100% sigur, poate e dubla greseala.
    Avem pe o parte tara (Romania), iar pe celalalta parte orasul(Belgrad) si luna (iuniel), deci 33% vs 66%.

      (Citează)

  4. De parca ar fi fost primul artist intl care ne incurca numele tarii / capitalei …

    Important este doar show-ul pe care il poate produce pe scena. Daca iti si place muzica lui, experienta live va fi de neuitat ;)

      (Citează)

  5. Eu vreau sa-l vad pe ala care are bilet la RW si stie sa-mi zică toate statele sua + capitalele lor.
    Stiu, pr-ul lui avea internet si se putea documenta, dar nu da 2 bani pe tarile astea. E ca si cum un cântăreț român se duce in New York si zice “bine am venit in capitala”.

      (Citează)

  6. Uite ce gafa a facut in Germania in fata a 80.000 de oameni https://www.youtube.com/watch?v=BKyr3AkpFsM&feature=youtu.be&t=2m58s

      (Citează)

  7. Vesticii ăștia nu cunosc realitățile din Balcani. Să vezi tu autostradă ce trece prin mijlocul orașului și să exclami „hello România!” ?!

      (Citează)

  8. nwradu:
    Da, sunt sigur că dacă aveai bilet l-ai fi aruncat pentru atât.

    Cei care fac social media nu se ocupă și de organizarea concertelor, e altă treabă acolo.

    Cine se ocupa de organizarea concertului trebuie sa supravegheze espertii de la social media. In consecinta organizatorii sunt de vina pentru esecul social media.

    Greu cu responsabilitatea, nu?

      (Citează)

  9. Si de ce e musai sa se simta cineva jignit? Nu cred ca lui ii pasa unde canta si fanii lui ar trebui sa fie constienti de asta.

      (Citează)

  10. mircea (primul)

    07/06/2015 la 10:47 PM

    Ca sa iti dai seama cati prosti sunt pe net

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus