un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sper că petreceți bine

1 May 2015  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

E 1 Mai, e liber de la muncă, e ora 11 și probabil fie deja vă distrați pe undeva, fie sunteți blocați în trafic ca anul trecut de Sf Maria. Sper că prima variantă. Dacă totul a mers bine (sau mai degrabă zis, a zburat bine), eu am aterizat în Istanbul pentru un city break plănuit încă din noiembrie, unde probabil mă îndop cu patiserie și adana kebab (sau vizitez moschei).

Nu avem multe de făcut pe blog, așa că vă invit să spuneți cum vă distrați. Unde, cu cine, cum e acolo, cum e vremea. Puneți și o fotografie dacă vreți, folosiți imgur.com pentru asta și link în comentarii. Cum petrec cei de pe blog de 1 mai? Ce mâncați, ce beți, unde mergeți?

regnum_carya_dansatoare

Dacă sunteți plictisiți rău, iată o listă cu niște articole lejere din ultima perioadă:

    5 comentarii

  1. eu sarbatoresc prin munca, ma bucur de o zi de munca in care nu o sa ma sune nimeni, nu o sa ma hartuiasca nimeni pe mail, etc :D

      (Citează)

  2. La munca, bere, mici, relaxare, cum se cuvine.

      (Citează)

  3. lasa asta, cine e domnisoara?

      (Citează)

  4. In Bulgaria, la Sozopol. Relativ aproape de turci…

    PS: Astept pareri despre Istanbul, am un city break acolo in curand. :)

      (Citează)

  5. Vremea pe aici a fost cam la fel de trista ca guvernarea Ponta. Dar vremea macar a avut perioade bune cu un pic de soare.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus