un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Mergeți azi sau mâine să vedeți Festivalul Internațional al Luminii!

24 Apr 2015  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Numele este cam pompos, dar Calea Victoriei arată tare bine așa și mai că zic că ar trebui să fie o expoziție permanentă. Ține doar până pe 25 aprilie, așa că nu stați pe gânduri și ieșiți seara la o plimbare din Piața Revoluției și până jos, la Națiunile Unite, dar când s-a lăsat seara și se văd luminile. Joi, pe la ora 23, era plin de oameni ce admirau jocurile de lumini.

Cele mai impresionante sunt pe Cercul Militar, unde se fac proiecții pe clădire, și la Palatul Telefoanelor, unde ferestrele se aprind în diverse culori. Mai sunt jocuri de lumini și în rest, inclusiv o corabie făcută din lumină și apă jos la Națiunile Unite, la râu. Am înțeles că ar fi ceva frumos și în Piața Universității.

  6 comentarii

 1. Ce pacat ca nu sunt din Bucuresti. Mi-ar fi facut mare placere sa particip.

    (Citează)

 2. Si la Teatrul Odeon e un video-mapping.

    (Citează)

 3. Mi-a plăcut corabia (se observa mai bine din zona magazinului Ferrari), proiecțiile de pe Odeon (cu sunet), baloanele din parcul bisericii Kretzulescu si norul din faţa BCU.
  Este un eveniment frumos, e o atmosfera placuta sa te plimbi seara pe Calea Victoriei.
  Am gasit câteva imagini interesante: http://veftenie.blogspot.ro/2015/04/spotlight-bucharest-festival.html

    (Citează)

 4. In parcul Kretzulescu e fain rau de tot, sunt baloane luminate care se aprind in functie de muzica – zici ca esti printre stele. :)

    (Citează)

 5. am fost aseara iar calea victoriei arata asemenea unui balci. singura chestie care mi-a atras atentia a fost acel video mapping de pe casa armatei. in rest, aglomeratia de pe strazi mi-a adus aminte de episodul 1 decembrie 2007, cand mii de oameni s-au calcat in picioare pentru a vedea gigantul brad de tabla din piata unirii.
  in concluzie, evenimentul este un mare fâs hipermediatizat.

    (Citează)

 6. mircea (primul)

  27/04/2015 la 1:45 PM

  am fost, am vazut, m-am enervat, am plecat si m-am dus in cismigiu ca era liniste si racoare.

  +1 gigi, o mizerie.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus