un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ceva oferte de la Flanco (plus noile MacBook Air și Pro la eMAG)

24 Apr 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Flanco organizează reduceri Black Week în perioada 24.04 – 02.05. După cum spuneam, termenul acesta de Black Friday va deveni atât de utilizat pentru orice reducere încât în noiembrie nu va mai conta, lumea va spune “ce-i așa special, am văzut că sunt mereu niște reduceri din astea de 10%”.

În fine, consultați întreaga ofertă Flanco aici.

tp_link_archer_c2_router_2Sunt câteva oferte bune pe la electrocasnice și incorporabile, plus televizoare. Eu voiam să vă arăt una de pe routere, unde modelul TP-Link Archer C2 costă 199 lei, o reducere de pe la pretul său uzual ce tinde spre 240 de lei. Este un router bun pentru o casă normală, foarte rapid pe fir pentru Internet 1000 Mbps (vedeți topul meu), cu wireless 300 + 433 Mbps pe frecvențele 2,4 și respectiv 5 GHz.

Un alt preț bun este pentru Asus RT-AC66, un router dintr-o gamă superioară, vândut la 649 de lei, un preț foarte bun pe piață. Vorbim de un router cu wireless total 1750 Mbps, două porturi USB, funcții QoS, backup 3G/4G șamd.

Dacă nu aveți chef să vă faceți cont la Flanco, puteți să le cumpărați prin eMAG, că Flanco vinde și acolo (dacă alegeți modelul vândut de eMAG, e 266 lei acum). E o șmecherie nasoală pentru ei, dar asta e viața.

Ca o notă, Flanco are nevoie de consiliere mai bună pe partea de afiliere. Comisioane de 1% când nu e cazul, bannere introduse târziu în sistem de afiliere sau chiar deloc; nu te încurajează deloc să-i promovezi. Scăderea la 1% a comisioanelor, în special când multe produse din ofertă pot fi găsite la același preț în alte magazine de încredere, nu în fantome, nu ajută deloc.


eMAG a adus în stoc noile MacBook Air și MacBook Pro

    7 comentarii

  1. c2-ul ăla de la Flanco are o rază mică de acțiune iar semnalul se pierde uneori, în nici 5 metri, prin 2-3 pereți. În plus, Flanco a rămas tot în secolul trecut, fiind ultimii mohicani care returnează banii greu, dacă faci retur de produse.

      (Citează)

  2. Stick-ul asta http://www.flanco.ro/memorie-usb-hama-laeta-64gb-verde.html l-am luat cu 64 de lei ( redus 50%) de la emag de black friday. Flanco acum il da de la 150 de lei ( !!!?!!?!!!) la 120 de lei. Draguti mai sunt…..Sa tot cumperi de la ei.

      (Citează)

  3. Preturile au crescut mult datorita cresterii USD-ului (cel putin asta e replica oficiala). Culmea e ca aplica asta inclusiv la produse care sunt la lichidare, adica care erau deja pe stoc.

      (Citează)

  4. Leo:
    c2-ul ăla de la Flanco are o rază mică de acțiune iar semnalul se pierde uneori, în nici 5 metri, prin 2-3 pereți. În plus, Flanco a rămas tot în secolul trecut, fiind ultimii mohicani care returnează banii greu, dacă faci retur de produse.

    L-am testat prin mai mulți pereți și semnalul este asemănător cu ce oferă alte routere din gama sa de preț. Acoperă un apartament, mai ales dacă-l montezi undeva în centrul sau.

    https://www.nwradu.ro/2014/10/review-tp-link-archer-c2-performanta-mare-pe-cablu-wireless-ac-si-pret-foarte-bun/

      (Citează)

  5. 230v:
    Stick-ul asta http://www.flanco.ro/memorie-usb-hama-laeta-64gb-verde.html l-am luat cu 64 de lei ( redus 50%) de la emag de black friday. Flanco acum il da de la 150 de lei ( !!!?!!?!!!) la 120 de lei. Draguti mai sunt…..Sa tot cumperi de la ei.

    Nu contează stickuri, mă uitam la un televizor care e 1300 redus de pe la 1800 și la PC Garage e tot 1300, plus alte exemple. Asta nu justifică un comision de 1% pe afiliere.

      (Citează)

  6. Eu as arunca o privire la Altex, pe mine m-au convins la un expressor Tchibo Compact. Not bad, not bad at all.

      (Citează)

  7. Leo:
    c2-ul ăla de la Flanco are o rază mică de acțiune iar semnalul se pierde uneori, în nici 5 metri, prin 2-3 pereți. În plus, Flanco a rămas tot în secolul trecut, fiind ultimii mohicani care returnează banii greu, dacă faci retur de produse.

    + 1. Am acest router la intrare in apartament si deja prin dormitor la ~ 6 metri am semnal slab. Nu mai zic de faptul ca se pierde conexiunea la el intr-o veselie de pe telefoane& tablete.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus